CELEBRITIESSHOWBIZΟι φωτογραφίες των διακοπών γνωστής Κύπριας σε ελληνικό περιοδικό

Οι φωτογραφίες των διακοπών γνωστής Κύπριας σε ελληνικό περιοδικό

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου, δουλειά και διασκέδαση για τη Μαριάντα Πιερίδη που ετοίμασε τις βαλίτσες της με τον γιο της Νικόλα και ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με τον σύζυγό της, Δημήτρη Κατριβέση.

Εκείνος εργάζεται ως σεφ σε μεγάλες παραθαλάσσιες ξενοδοχειακές μονάδες και έτσι μαζί με την οικογένειά του βρίσκουν την ευκαιρία να περνάνε αρκετό χρόνο μαζί σχεδόν όλο το καλοκαίρι σε διάφορα μέρη της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

Πριν από λίγες μέρες, ο φακός του περιοδικού You τους έπιασε κατ’ αποκλειστικότητα στη Μύκονο –αγαπημένο προορισμό του ζευγαριού– και πιο συγκεκριμένα στον Φάρο, όπου για περίπου μία εβδομάδα φιλοξενήθηκαν σε φιλικό τους σπίτι οι τρεις τους και φυσικά δεν ξεκόλλησαν ούτε στιγμή ο ένας από τον άλλο.

Περισσότερο βέβαια από όλους το ευχαριστήθηκε ο 3χρονος Νικόλας, που δεν σταμάτησε να παίζει μέσα στο νερό όλη τη μέρα και να χαίρεται την αγκαλιά της μαμάς του αλλά και του Δημήτρη που έχουν ιδιαίτερη αδυναμία ο ένας στον άλλον.

«Ο Νικόλας έχει ήδη αρχίσει να ζητάει ένα αδελφάκι, αλλά κι εγώ με τον Δημήτρη θέλουμε ένα δεύτερο παιδί» είναι η απάντηση της Μαριάντας για το ενδεχόμενο μιας νέας εγκυμοσύνης…

Το ζευγάρι έκλεισε την περασμένη εβδομάδα 6 μήνες έγγαμου βίου και το γιόρτασαν με ένα ρομαντικό δείπνο για δύο μπροστά στην πισίνα, όπου υποσχέθηκαν ο ένας στον άλλον όρκους αιώνιας αγάπης και εξέφρασαν την επιθυμία πολύ σύντομα να γίνουν γονείς και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS