ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΟι πασχαλινές διακοπές επώνυμων Κύπριων (Μέρος Β’)

Οι πασχαλινές διακοπές επώνυμων Κύπριων (Μέρος Β’)

Το Πάσχα είναι ένα σημαντικό θρησκευτικό γεγονός αλλά και μια ευκαιρία να ξεκουραστείς, να δεις συγγενείς και φίλους, να τσουγκρίσεις τα αυγά και να σουβλίσεις το αρνί, τηρώντας τις παραδόσεις. Άραγε κάνουν το ίδιο και τα αγαπημένα μας πρόσωπα από την εγχώρια showbiz;

Το like.com.cy έψαξε και βρήκε πώς περνούν φέτος τις Άγιες Ημέρες γνωστοί Κύπριοι. Ποιοι θα μείνουν εντός, ποιοι θα κάνουν εξορμήσεις σε μικρά χωριουδάκια και ποιοι επέλεξαν το εξωτερικό για ένα αλλιώτικο Πάσχα;

O Λώρης Λοϊζιδης άφησε για λίγο τις πρόβες στο νέο του θεατρικό “Λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο” και ταξίδεψε μέχρι το Βουνί, στην επαρχία Λεμεσού όπου έκανε μέχρι και… φλαούνες!

 

 

 

Απ’ την άλλη, η Έβελυν Καζαντζόγλου βρέθηκε στο νησί των Ανέμων για ολιγοήμερες διακοπές.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Οι πασχαλινές διακοπές επώνυμων Κύπριων (Μέρος Α’)

Η Ραμόνα Φίλιπ Τορναρίτη πραγματοποίησε ένα ταξίδι μαζί με τον σύζυγό της, Χριστόφορο Τορναρίτη, και τα δυο τους παιδιά στην Αμερική. Η οικογένεια επισκέφτηκε την Καλιφόρνια και έκανε βόλτες στην παραλία, δοκίμασε τοπικά κρασιά σε μικρά οινοποιεία της, παρακολούθησε παραστάσεις το Λας Βέγκας ενώ δεν παρέλειψαν να κάνουν μια βόλτα με ελικόπτερο πάνω απ’ το Γκραντ Κάνυον απολαμβάνοντας στο έπακρον τις πασχαλινές τους διακοπές.

Κάτια Θεοδότου, έμεινε στην Κύπρο αφού ετοίμασε οικογενειακό τραπέζι στο σπίτι της φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια στο σπίτι της στη Λεμεσό.

H Πόλυ Χατζηγεωργίου ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη και μοιράστηκε με τους φίλους της ένα στιγμιότυπο απ’ την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ!

Χριστιάνα Αριστοτέλους επέλεξε την Κύπρο για να ξεκουραστεί. Μάλιστα, χθες Μεγάλο Σάββατο έβαψε τα κόκκινα αβγά της όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους.

O δημοσιογράφος-ραδιοφωνικός παραγωγός Αντρέας Γιόρτσιος ταξίδεψε στο Αμμάν, την πρωτεύουσα της Ιορδανίας.

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS