CELEBRITIESSHOWBIZΟι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Χρανιώτη κατά την άφιξή του στην Ελλάδα...

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Χρανιώτη κατά την άφιξή του στην Ελλάδα (βίντεο)

Στην Ελλάδα έφθασε ο Γιώργος Χρανιώτης, αφήνοντας πίσω του για πάντα τον Άγιο Δομίνικο. Στο αεροδρόμιο τον περίμεναν δημοσιογράφοι για τις πρώτες του δηλώσεις μετά την εμπειρία που έζησε.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα όσα έζησε και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως θέλει ο Ντάνος να είναι νικητής, καθώς το αξίζει και έχει ανάγκη το χρηματικό έπαθλο.

Σχολίασε μάλιστα τη συνήθεια του Γιώργου Αγγελόπουλου να κάνει τον σταυρό του: «Ο Γιώργος είναι ένα παιδί από τη Σκιάθο που έχει όλες τις καταβολές ενός Έλληνα Χριστιανού Ορθόδοξου και θα κάνε τον σταυρό του. Αυτό είναι προς τιμήν του. Παίρνει πάρα πολύ δύναμη από αυτό το πράγμα και αλίμονο αν κοροϊδεύουμε έναν άνθρωπο που ζητάει δύναμη με αυτόν τον τρόπο. Φαντάζομαι ότι σε 5 χρόνια αν πάτε στη Σκιάθο θα έχετε την ευκαιρία να δείτε αν ένας άνθρωπος κάνει τον σταυρό του για κάποιο λόγο ή απλώς επειδή πιστεύει» επεσήμανε.

Σχολιάζοντας το λαθραίο φαγητό στο ριάλιτι ανέφερε: «Το να πάρουμε φαγητό απέξω έχει συμβεί 2-3 φορές. Δεν ξέρω αν το κάναμε εμείς πιο πολλές φορές ή οι άλλοι. Δεν είναι και τόσο απλό. Απλώς βγήκαμε εκτός ορίων και ψάξαμε για φαγητό».

Παρακολουθήστε όλα όσα δήλωσε στο βίντεο:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS