ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΟι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σειράς του Λώρη Λοϊζίδη

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σειράς του Λώρη Λοϊζίδη

Πρεμιέρα κάνει τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου η νεά σειρά του Λώρη Λοϊζίδη, «LA PASTA POMILWRI». Η σειρά θα προβάλλεται καθημερινά, στις 21.20 το βράδυ από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε:

Ένας γοητευτικός 40ης έχει αναλάβει τα ινία του χωριού του. Η αγάπη του για την περιοχή ,την φύση αλλά και την ντομάτα (το πομηλόρι) είναι αυτή που γεμίζει την καθημερινότητα αλλά και τα όνειρα του, που δεν είναι άλλα από το να κάνει αυτή την περιβόητη ντομάτα, που είναι και η ζήση του αλλά και των περισσότερων κατοίκων της περιοχής, βιολογική.. όλος ο κόσμος να μιλάει για αυτήν … πομηλόρι χωρίς συντηρητικά ορμόνες και χημικά ..να μυρίζει η ντομάτα, ντομάτα ρε αδερφέ ..να μας θυμίζει όταν ήμασταν παιδιά που μας την έβαζε η μάνα μας στο σάντουιτς με το χαλούμι και το πόλιπιφ και ήταν πανδαισία! Αυτός είναι ο σκοπός του Φώτη μας αλλά και των περισσοτέρων συγχωριανών του που τον ακολουθούν σε αυτή την προσπάθεια.

Έλα όμως που λογάριαζαν στην κυριολεξία χωρίς ΤΗΝ ξενοδόχο, η οποία έχει αγοράσει όλα τα χωράφια και θερμοκήπια που νοίκιαζαν εν αγνεία τους και σε έξι μήνες θα τα κάνει… ξενοδοχείο!

Πάει η τομάτα ..εσπούρτησεν;! ..ώξα;!

Ηθοποιοί: Ηράκλης Γιωργαλλής, Κώστας Καζάκας, Μαρούσα Αβρααμίδου, Βαλεντίνα Σοφοκλέους, Λιάνα Χαλκιά, Λώρης Λοϊζίδης, Μάριος Δημητρίου, Φώτης Γιωργίδης, Πανίκος Πιλάλης, Μαριάννα Σάντη, Λουκία Πρωτοπαπά, Μαρία Μαστρίδου, Βίκτωρ Νικολαϊδης, Κωνσταντίνος Σωκράτους, Βιντζέσο Λορούσσο.
Σκηνοθεσία: Θεοδόσης Οικονομίδης, Αντώνης Σωτηρόπουλος
Σκηνοθετική επιμέλεια: Θεοδόσης Οικονομίδης
Παραγωγή: NLPro films
Σεναριακή ομάδα: Λώρης Λοϊζίδης, Μαρία Γεωργιάδου, Φώτης Γιωργίδης.
Διεύθυνση Παραγωγής: Δημήτρης Γιαννακού
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Λώρης Λοϊζίδης

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα: 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS