ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΟι συμβουλές που έδωσε ο Νίκος Αναστασιάδης στον Ηλία Ψινάκη (pic)

Οι συμβουλές που έδωσε ο Νίκος Αναστασιάδης στον Ηλία Ψινάκη (pic)

Τις συμβουλές του για τη σωστή διακυβέρνηση μιας χώρας έδωσε ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης στον Ηλία Ψινάκη.  Οι δύο τους φωτογραφήθηκαν χαμογελαστοί, ενώ ο Ηλίας Ψινάκης εξέφρασε τον θαυμασμό του προς τον Πρόεδρο.

Δείτε τι έγραψε στη λεζάντα κάτω από την φωτογραφία:  Καλό μήνα φιλαράκια μου! Ο μήνας μπήκε για μένα με τον καλύτερο τρόπο, στην Κύπρο με ένα σπουδαίο άνθρωπο που έσωσε τη χώρα του από την κρίση, την Αυτού εξοχότητα Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασίαδη @nicosanastasiades Τον ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές, την καθοδήγηση του και την πολύτιμη βοήθεια του για τη χώρα μου. Αυτό το μοντέλο διοίκησης αν το έκανε η χώρα μας δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα. Μήπως θα έπρεπε να το εφαρμόσουμε και εμείς?

View this post on Instagram

Καλό μήνα φιλαράκια μου! Ο μήνας μπήκε για μένα με τον καλύτερο τρόπο, στην Κύπρο με ένα σπουδαίο άνθρωπο που έσωσε τη χώρα του από την κρίση, την Αυτού εξοχότητα Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασίαδη @nicosanastasiades Τον ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές, την καθοδήγηση του και την πολύτιμη βοήθεια του για τη χώρα μου. Αυτό το μοντέλο διοίκησης αν το έκανε η χώρα μας δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα. Μήπως θα έπρεπε να το εφαρμόσουμε και εμείς? #Cyprus #President #Greece @psinakispolites 🇨🇾🇬🇷

A post shared by Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS