CELEBRITIESSHOWBIZΟικονομόπουλος - Αραβανή: Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους στην Αράχωβα

Οικονομόπουλος – Αραβανή: Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους στην Αράχωβα

Μέχρι και πριν από λίγο καιρό η σχέση του Νίκου Οικονομόπουλου και της Ευαγγελίας Αραβανή στηρίζονταν σε φήμες, αλλά με τις συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι πια ένα επιβεβαιωμένο γενονός.

Το ζευγάρι μετρά λίγο καιρό κοινής πορείας και από την πρώτη στιγμή θέλησε να την κρατήσει μακριά από την δημοσιότητα, αφήνοντας ένα μυστήριο να πλανάται γύρω του. Αν και την Παραμονή Χριστουγέννων το όμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια επέλεξε να διασκεδάσει με την παρέα της στο «Κέντρο Αθηνών», όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής, κανείς δεν επιβεβαίωσε τη σχέση τους, καθώς ήταν και οι δυο πολύ προσεκτικοί στη δημόσια συμπεριφορά τους.

Το ζευγάρι, λίγο πριν από την εκπνοή του 2017, επέλεξε να ξεκουραστεί με μια σύντομη απόδραση που έκανε στην Αράχωβα. Έφτασαν εκεί την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και έμειναν για δυο ημέρες. Επέλεξαν να κάνουν λίγες μόνο βόλτες στο κέντρο του χωριού για φαγητό και ποτό, καθώς επισκέφθηκαν τον περίφημο «Ζάχο» στο Λιβάδι, την ταβέρνα της «Παναγιώτας», αλλά και το «Le Sapin».

Ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή επέστρεψαν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, καθώς ο τραγουδιστής το ίδιο βράδυ είχε τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο, όπου και υποδέχτηκε επί πίστας τον καινούργιο χρόνο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS