ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΌλα όσα έγιναν στο πρώτο live του «The Voice» - Ποιοι πέρασαν...

Όλα όσα έγιναν στο πρώτο live του «The Voice» – Ποιοι πέρασαν στον ημιτελικό;

Καθήλωσε χθες το τηλεοπτικό κοινό το πρώτο live του «The Voice ». Οι τηλεθεατές απόλαυσαν τους τέσσερις coaches να τραγουδούν στη σκηνή το «We are the Champions» χαρίζοντάς τους μια μαγική στιγμή.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής του πετυχημένου talent show Γιώργος Καπουτζίδης, καλωσόρισε τους coaches με κολακευτικά λόγια, ενώ δεν έκρυψε το άγχος του για την έκβαση του Voice χωρίς την χρήση του autocue.

Στο πρώτο live απολαύσουμε τα cross battles με τους 16 πρώτους παίκτες που εντυπωσίασαν στις προηγούμενες φάσεις.

Δύο τραγουδιστές μέσα στο ρινγκ από αντίπαλη ομάδα έδωσαν μάχη για να κερδίσουν μια θέση στον τελικό.

Αξιοσημείωτο είναι ότι για πρώτη φορά οι τηλεθεατές αποφάσισαν τους νικητές των cross battles.

Ποιοι πέρασαν στον ημιτελικό:

Ο Δίωνας Κούμπουρα – από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου – διαγωνίστηκε με την Billie Isak. Νικήτρια του cross battle ήταν Billie Isak – από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη –.

Η Κέλλυ Ντούλια – από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη- έδωσε μάχη στη σκηνή με τον Χρήστο Θεοδώρου – από την ομάδα του Σάκη Ρουβά – κερδίζοντας τελικά τη θέση για την επόμενη φάση.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, η αποχώρηση του Χρήστου Θεοδώρου προέκυψε λόγω τεχνικού λάθους και αναμένεται να ανακοινωθεί πολύ σύντομα και επίσημα η επιστροφή του στο show.

https://like.philenews.com/salos-gia-tin-apochorisi-tou-christou-theodorou-apo-to-voice/

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, η αποχώρηση του Χρήστου Θεοδώρου προέκυψε λόγω τεχνικού λάθους και αναμένεται να ανακοινωθεί πολύ σύντομα και επίσημα η επιστροφή του στο show.

Ο Παναγιώτης Χατζήπαππας – από την ομάδα του Σάκη Ρουβά – ήταν νικητής από τη χθεσινή φάση του cross battle που διαγωνίσθηκε με την Χρύσα Χρύσου – από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια-.

Ο Γιάννης Παντελαίος – από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη – πέρασε στη φάση του ημιτελικού, ενώ ο συναγωνιζόμενος του Τόνυ Βλάχος αποχώρησε από το χθεσινό cross battle αποχαιρετώντας τον κόσμο με το αγαπημένο του τραγούδι.

Ο Βαγγέλης Τσακνάκης – από την ομάδα Πάνου Μουζουράκη – πέρασε στα lives, ενώ η Faith Erhe – από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου- αποχώρησε χαρίζοντάς μας ένα τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου.

Η Μαίρη Μητρούλια από την ομάδα του της Έλενας Παπαρίζου πέρασε στην επόμενη φάση, η οποία συναγωνίστηκε με τον Γιώργο Κυδωνάκη από την ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Νικήτρια βγήκε από την γυναικεία μονομαχία η Έλενα Αρτενιάν από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, ενώ η Κασσιανή Λειψάκη – από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια – αποχώρησε από το cross battle.

Η Κωνσταντίνα Τσιριμώνα – από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια- θα συνεχίσει στο show, ενώ αποχωρεί η Ελευθερία Παπαμιχαήλ από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS