CELEBRITIESSHOWBIZOops! Η απρεπής κίνηση της Kendall Jenner στο Met Gala, που ξεσήκωσε...

Oops! Η απρεπής κίνηση της Kendall Jenner στο Met Gala, που ξεσήκωσε αντιδράσεις (βίντεο)

Απάστραπτουσα εμφανίστηκε η Kendall Jenner στο κόκκινο χαλί του Met Gala το βράδυ της Δευτέρας φορώντας μια ολόλευκη ολόσωμη παντελόνα.

Και η ίδια ήταν αποφασισμένη να βγάλει μία φωτογραφία για να θυμάται την βραδιά και την εμφάνιση αυτή και αυτό θα το έκανε με όποιο κόστος. Και κάπως έτσι συνέβη στην πραγματικότητα.

Η νεαρή Jenner είχε στηθεί στο κόκκινο χαλί του Μητροπολιτικού Μουσείου και περίμενε από τους φωτογράφους να κάνουν τη δουλειά τους.

Εκτός όμως από τους φωτογράφους, την δουλειά του έκανε κι ένας από τους βοηθούς ασφαλείας ο οποίος κρατούσε τους stars σε απόσταση από το κόκκινο χαλί, προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά η βραδιά. Και κάποια στιγμή έκανε το ολέθριο λάθος να μπει στο πλάνο της φωτογραφίας της Kendall.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Kendall Jenner έχει νέο συνοδό και μόλις την ανακαλύψαμε! (εικόνες)

Τι να κάνει και το κορίτσι, αντέδρασε έτσι όπως ένιωσε, και μάλλον όχι με πολύ ευγενικό τρόπο, αφού η κάμερα την απαθανάτισε την στιγμή, που έσπρωχνε τον φρουρό ασφαλείας, από δίπλα της, προκειμένου να μην της χαλάσει το πλάνο. Όπως καταλαβαίνεις η κίνηση της αυτή δεν απαρατήρητη από τον κόσμο και τους fans, οι οποίοι δεν την σχολίασαν και τόσο θετικά.

Και αρκετά λογικό αν μας ρωτάς, γιατί ήταν κάπως απρεπής η κίνηση της να σπρώξει έτσι άγαρμπα, έναν άνθρωπο που απλά έκανε την δουλειά του.

https://www.youtube.com/watch?v=zuS9E-wRD4E

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS