CELEBRITIESSHOWBIZΠαναγιώτης Κυριάκου: Ποιες οι σχέσεις του με τη συμπρωταγωνίστριά του Ξένια Κωνσταντινίδου

Παναγιώτης Κυριάκου: Ποιες οι σχέσεις του με τη συμπρωταγωνίστριά του Ξένια Κωνσταντινίδου

Το όνομά του έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα site μετά την αποχώρησή του από τη σειρά του Σίγμα, «Παντρεμένοι κι οι Δυο». Ο ίδιος, όμως, τηρεί χαμηλούς τόνους γύρω από την υπόθεση γιατί όσο εκρηκτική παρουσία είναι στους ρόλους του, τόσο μετρημένος είναι στην προσωπική του ζωή. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό TV Mania και στον Κωνσταντίνο Χάμπαλη, ο Παναγιώτης Κυριάκου δίνει όλες τις απαντήσεις.

Το τελευταίο διάστημα το όνομά σου έπαιξε πάρα πολύ στα social media, σχετικά με την απόφασή σου να αποχωρήσεις από τη σειρά του Σίγμα, «Παντρεμένοι κι οι Δυο». Τι σε οδήγησε σε αυτή την απόφαση;

Οι λόγοι ήταν καθαρά προσωπικοί.

Για αθέτηση της συμφωνίας σου, ισχυρίζεται το κανάλι. Ισχύει;
Εγώ, ως επαγγελματίας, ενημέρωσα την παραγωγό εταιρία για την πρόθεσή μου να μη συνεχίσω στον δεύτερο κύκλο της σειράς. Όμως, επειδή δεν ήθελα να δημιουργήσω προβλήματα, δέχτηκα να συμμετέχω σε αριθμό επεισοδίων για την ομαλή διεξαγωγή των γυρισμάτων μέχρι την αποχώρησή μου και αυτό έγινε.

Μάλιστα, γράφτηκε, ότι η αποχώρησή σου στάθηκε αιτία να «διώξουν» την Ξένια Κωνσταντινίδου με την οποία ήσασταν ζευγάρι στη σειρά.
Έχουμε δει σε πολλές σειρές, ανά το παγκόσμιο, να γίνονται αντικαταστάσεις ηθοποιών σε αποχωρήσεις χωρίς να επηρεαστεί κανένας από το καστ. Άρα, όσον αφορά την τύχη της Ξένιας ήταν απόφαση της παραγωγής και δεν είχε να κάνει με τη δική μου αποχώρηση.

Ποιες είναι οι σχέσεις σας; Σε ρωτώ γιατί ακούγεται πολύ έντονα ότι ήρθατε σε ρήξη μετά το περιστατικό.
Με την Ξένια είμαστε φίλοι από όταν ήμασταν μαζί στο «Fakate Tous». Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που ενημέρωσα για την πρόθεσή μου να μην ανανεώσω στη σειρά, από το καλοκαίρι. Δεν υπήρξε, δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει καμία ρήξη μεταξύ μας γιατί απλά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρξει.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS