ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΠάνος Κιάμος: Τίτλοι τέλους στον γάμο του μετά από 12 χρόνια;

Πάνος Κιάμος: Τίτλοι τέλους στον γάμο του μετά από 12 χρόνια;

Xωριστούς δρόμους φαίνεται πως αποφάσισαν να ακολουθήσουν Πάνος Κιάμος και Ζαχαρούλα Μουρκογιάννη μετά από 12 ολόκληρα χρόνια έγγαμου βίου. 

Ο γνωστός τραγουδιστής και η πρώην σύζυγός του, υπήρξαν ζευγάρι από το 2003 και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, αλλά σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Reallife πήραν διαζύγιο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας, οι δυο τους πήραν από κοινού την απόφαση να χωρίσουν διατηρώντας ωστόσο άψογες σχέσεις αφού εξακολουθούν να μένουν κάτω από την ίδια στέγη.

Ο Πάνος Κιάμος και η Ζαχαρούλα Μουρκογιάννη έφτασαν στην απόφαση του χωρισμού τον περασμένο Νοέμβριο θέτοντας ως άμεση προτεραιότητα την αγάπη που έχουν για τα τρία τους παιδιά, ενώ ήδη έχουν υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου.

Τους επόμενους μήνες η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή, η οποία τα προηγούμενα χρόνια δεν ασκούσε κάποια επαγγελματική δραστηριότητα, αφού είχε αφοσιωθεί εκ ολοκλήρου στον ρόλο της ως μητέρα, θα αναζητήσει κατοικία στην ίδια περιοχή όπου θα μετακομίσει μαζί με τα παιδιά τους.

Από την άλλη πλευρά ο Πάνος Κιάμος δεν έχει κοινοποιήσει μέχρι στιγμής την μεγάλη αυτή αλλαγή στην προσωπική του ζωή μιας και υπήρξε πάντα άνθρωπος χαμηλών τόνων.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS