CELEBRITIESSHOWBIZΠαντρεύτηκε κρυφά η Φωτεινή Δάρρα - Δείτε τη νύφη, στη μοναδική φωτό...

Παντρεύτηκε κρυφά η Φωτεινή Δάρρα – Δείτε τη νύφη, στη μοναδική φωτό από τον γάμο

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν την Κυριακή στη Μακεδονία η τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρρα και ο μουσικός, σολίστας πιάνου, συνθέτης και ενορχηστρωτής Γιώργος Παπαχριστούδης.

Tο μυστήριο πραγματοιήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα, παρουσία συγγενών και καλών φίλων και την αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος ήταν και καλεσμένος στον γάμο.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να δημοσιεύσει φωτογραφία με τους νεόνυμφους την ώρα που χόρευε τον χορό του Ησαΐα και τους ευχήθηκε να ζήσουν σαν τα ψηλά βουνά.

Οπως φαίνεται και στην εικόνα, η Φωτεινή Δάρρα ήταν πολύ εντυπωσιακή μέσα στο στενό, όλο δαντέλα και διαφάνεια νυφικό της. Τα μαλλιά της επέλεξε να τα τραβήξει πίσω, ενώ φόρεσε ένα έντονο κόκκινο κραγιόν που τόνιζε όμορφα το πρόσωπό της.

Να υπενθυμίσουμε ότι αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για τη Φωτεινή Δάρρα. Η τραγουδίστρια παντρεύτηκε πριν αρκετά χρόνια τον δημοσιογράφο Νίκο Μάνεση με τον οποίο χώρισε μετά από… μια εβδομάδα! Στη συνέχεια η Φωτεινή Δάρρα και επί πολλά χρόνια διατηρούσε σχέση με τον συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS