ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΠαντρεύτηκε ο Νίκος Απέργης! Ο «μυστικός» γάμος και οι πρώτες φωτογραφίες

Παντρεύτηκε ο Νίκος Απέργης! Ο «μυστικός» γάμος και οι πρώτες φωτογραφίες

Την εκλεκτή της καρδιάς του και μητέρα του παιδιού του Δώρα, παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα ο Νίκος Απέργης την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου! 

H νύφη έλαμπε μέσα από το εντυπωσιακό νυφικό της ενώ εξίσου εντυπωσιακός ήταν και ο γαμπρός. Από τα πρώτα στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν στα social media έδειχναν να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Ο τραγουδιστής επιλέγει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας γι’ αυτό τον λόγο και κανείς δεν γνώριζε για τον γάμο τους έτσι εκεί βρέθηκαν στενοί συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες τους και γιόρτασαν μαζί με το ζευγάρι αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα.

«Η γυναίκα μου ερχόταν στα live μου. Τη γνώρισα από ένα tag στο Instagram που μου έκανε σε μια φωτογραφία. Είδα εγώ λίγες φωτογραφίες και μου έκανε “κλικ” κατευθείαν και επικοινώνησα μαζί της και συνεχίστηκε όλο αυτό. Αποκτήσαμε τον γιο μας, είμαι πανευτυχής. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς. Βρίσκουμε τα πατήματά μας σαν γονείς», είχε δηλώσει παλαιότερα ο Νίκος Απέργης για την γυναίκα της ζωής του.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS