CELEBRITIESSHOWBIZΠανζουρλισμός για τους παίκτες στον ημιτελικό του Survivor - Όλα όσα έγιναν

Πανζουρλισμός για τους παίκτες στον ημιτελικό του Survivor – Όλα όσα έγιναν

Ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ ο μεγάλος ημιτελικός του Survivor, που διεξήχθη στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι με τον Σάκη Τανιμανίδη να ανακοινώνει τους δύο παίκτες που θα πάρουν μέρος στον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού.

Μέσα σε αποθέωση ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πρώτο το όνομα του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, με τον Κύπριο να πανηγυρίζει, όπως άλλωστε και οι γονείς του από την εξέδρα.

Με το που ακούστηκε το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου αργότερα, ολόκληρο το Άλσος σηκώθηκε στο πόδι με το κοινό να παραληρεί για τον Σκιαθίτη.

Ο δημοφιλής παίκτης πάντως έδειξε να παίρνει ψύχραιμα την πρόκρισή του στον τελικό, δεχόμενος τα συγχαρητήρια πρώην συμπαικτών και αντιπάλων του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ΝΤΑΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ

Χαρακτηριστική ήταν η κίνηση του Κωνσταντίνου Βασάλου πριν το άκουσμα του δεύτερου ονόματος, με την οποία ουσιαστικά παραδέχθηκε ότι θα ήταν εκείνος ο χαμένος της βραδιάς, ενώ μετά την ανακοίνωση ήταν ο πρώτος που συνεχάρη τον αντίπαλό του.

Ο Κωνσταντίνος βέβαια δεν θα φύγει με άδεια χέρια καθώς κέρδισε μέσα από το παιχνίδι ένα πολυτελές SUV.

Το κλίμα ήταν πολύ καλό μεταξύ των φιναλίστ, ενώ δεν έλειψαν οι καθιερωμένες ιαχές «Survivors» και «Μαχητές» μεταξύ των παικτών, όπως είχαν συνηθίσει να κάνουν επί 4,5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο.

Την Τετάρτη το βράδυ θα ανακοινωθεί το όνομα του μεγάλου νικητή του παιχνιδιού που θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Χαμός στο Άλσος από τους φίλους του Survivor

Από νωρίς, στο Άλσος Βεΐκου είχε αρχίσει να προσέρχεται πολύς κόσμος, αλλά οι περισσότεροι δεν είχαν άδεια πρόσβασης στον χώρο που διεξάγεται ο ημιτελικός του παιχνιδιού. Η ασφάλεια ήταν αυστηρή και παντού υπήρχαν βανάκια με ξένες πινακίδες, τα οποία ανήκουν, προφανώς, στην παραγωγή.

Οι παίκτες που έφυγαν νωρίς από το παιχνίδι, όπως ο μάνατζερ ράγκμπι, Πάνος Αργιανίδης, εμφανίστηκαν στο Άλσος Βεΐκου και έγινε ένας μικρός… χαμός από τους θαυμαστές του παιχνιδιού, που ήθελαν αυτόγραφο και, φυσικά, selfies.

Δείτε σε βίντεο και φωτογραφίες όλα όσα έγιναν στο Άλσος Βεΐκου:

Η ομάδα των Διασήμων

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS