CELEBRITIESSHOWBIZΠαρουσιαστής της κυπριακής τηλεόρασης: «Παντρευτήκαμε αλλά οι γονείς μας δεν έχουν γνωριστεί...

Παρουσιαστής της κυπριακής τηλεόρασης: «Παντρευτήκαμε αλλά οι γονείς μας δεν έχουν γνωριστεί ακόμα»

Πριν λίγους μήνες παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του και μετά από έξι χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στην Πάφο εντελώς κρυφά, με την παρουσία μόνο δύο φίλων και κουμπάρων του.

Ο Σάββας Πούμπουρας βρέθηκε καλεσμένος στον Alpha Κύπρου και στην εκπομπή «Happy Day», όπου μίλησε για την απόφασή του αυτή να παντρευτεί την Αρετή Θεοχαρίδη μυσικά μακριά από όλους, ακόμα και από τις οικογένειες τους.

Αρχικά ανέφερε: «Είμαστε με την Αρετή έξι χρόνια μαζί, είχαμε βγει ραντεβού με φίλη της για να μου κάνει προξενιό, αλλά δεν μου έκατσε, και πάνω στην κουβέντα, προέκυψε να είμαστε μαζί…»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Σάββας Πούμπουρας εξηγεί γιατί στο γάμο δεν ήταν καλεσμένη ούτε η μαμά του

Επίσης τόνισε πως δεν φορά βέρα, ούτε και η Αρετή: «Δεν είμαστε αυστηροί με τις παραδόσεις… αυτά τα τετριμμένα για να αποδείξω ότι είμαστε παντρεμένοι δεν είναι στα δικά μας τα κεφάλια…»!

Και σχολιάζοντας το γεγονός ότι δεν κάλεσε τους γονείς του στον γάμο του, δήλωσε: «Γιατί να έρθουν οι γονείς μας στο γάμο; Εγώ παντρεύομαι»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάββας Πούμπουρας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο του στην Κύπρο

Μάλιστα δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι οι γονείς του και οι γονείς της συζύγου του δεν έχουν ακόμη γνωριστεί: «Θα τους κάνουμε ένα ωραίο gathering να γνωριστούν, δεν έχουν γνωριστεί ακόμα», δήλωσε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS