CELEBRITIESSHOWBIZΠέννυ Μπαλτατζή: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια ποζάρει με το νεογέννητο γιο της (φωτογραφίες)

Πέννυ Μπαλτατζή: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια ποζάρει με το νεογέννητο γιο της (φωτογραφίες)

Στις 8 Οκτωβρίου η Πέννυ Μπαλτατζή γέννησε και έκτοτε ο λογαριασμός της γέμισε με υπέροχες φωτογραφίες που δείχνουν τον νεογέννητο γιο της και η αλήθεια είναι ότι είναι ένα αξιολάτρευτο πλασματάκι.

Μπορεί όλο αυτό το διάστημα να μας έδειχνε τα πατουσάκια του όμως πριν μερικές ώρες δημοσίευσε φωτογραφία, δείχνοντάς μας για πρώτη φορά τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Πλέον η καθημερινότητά της δεν θυμίζει σε τίποτε, το πρόγραμμα που είχε πριν έρθει το μωρό στη ζωή της. Πάνες, μπιμπερό, μωρουδιακά, πιπίλες και όλα όσα συνοδεύουν τον ερχομό του μωρού, υπάρχουν στο σπίτι της και πραγματικά είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί σε εκείνη και τον σύζυγό της Χρήστο Τζούτη, με τον οποίον είναι παντρεμένη περίπου τρία χρόνια τώρα.

Η φωτογραφία που τη δείχνει αγκαλιά με το μωρό της στο κρεβάτι, είναι ό,τι ωραιότερο έχουμε δει μέχρι στιγμής και όσο για το μήνυμα; Απλά υπέροχο. «Καλό μήνα χωρίς φίλτρα…

View this post on Instagram

Καλό μήνα χωρίς φίλτρα… Χωρίς ρετούς… Με αγάπη, ειλικρίνεια, καθαρό βλέμμα… Αγκαλιάστε τα μωρά σας, δώστε τους Χάδια αμέτρητα, τρυφερότητα, μιλήστε τους γλυκά, γελάστε με τις γκριμάτσες τους μέχρι να κατουρηθειτε απ τα γέλια (αν είστε λεχωνα είναι πολύ εύκολο😁😂🤣) Τα λίγα κιλακια της εγκυμοσύνης είναι ακόμη εδώ αλλά κάθε μέρα φεύγουν λίγο λίγο… Μην ανησυχείτε καθόλου που φευγουν🤣!!! Εγώ δεν Ανησυχώ… Φεύγουν από μένα και πάνε στον Καρολάκο!!! Όπως κ να χει τα κιλάκια μένουν μέσα στην οικογενεια😂😂😂😂

A post shared by ℙ𝕖𝕟𝕟𝕪 𝔹𝕒𝕝𝕥𝕒𝕥𝕫𝕚 (@penny_baltatzi) on

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS