CELEBRITIESSHOWBIZΠερασμένα μεγαλεία: Βουτιά στα νούμερα τηλεθέασης για το Survivor 2!

Περασμένα μεγαλεία: Βουτιά στα νούμερα τηλεθέασης για το Survivor 2!

To Survivor  ήταν ο κυρίαρχος της τηλεθέασης την προηγούμενη τηλεοπτική χρονιά! Ήρθε και σάρωσε τα πάντα, με το Σίγμα να… τρίβει τα χέρια του από την «ανακάλυψη» και τα υπόλοιπα κανάλια να τρίζουν τα δόντια τους.

Μάλιστα, μετά το τέλος του, πολλοί στράφηκαν σε ανάλογου τύπου ριάλιτι, ευελπιστώντας να γευτούν λίγο από το νόστιμον ήμαρ. Είδαμε να κάνουν την εμφάνισή τους το «Survival Secrets» και το «Nomads», με το Epsilon και τον ΑΝΤ1 να ξεκινούν δυναμικά αλλά τελικά να μην καταφέρνουν ό,τι και ο ΣΚΑΪ (στην Κύπρο το Σίγμα) με το Survivor.

Βέβαια, ούτε το ίδιο το Survivor κατάφερε να συναντήσει τις προσδοκίες που είχε η παραγωγή και να ξεπεράσει «εαυτόν» σπάζοντας και φέτος τα κοντέρ.

Τις επόμενες μέρες μετά την πρεμιέρα, τα μηχανάκια των μετρήσεων άρχισαν να φέρνουν αναστάτωση στα στελέχη του ΣΚΑΪ και του Σίγμα.

Ακόμη και η είσοδος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η οποία ομολογουμένως προκάλεσε ντόρο, δεν κατάφερε να εκτοξεύσει τα νούμερα του ριάλιτι, ενώ αναμένονται και άλλες προσθήκες στις δύο ομάδες, που η παραγωγή ελπίζει ότι θα αποτελέσουν «ένεση» στην τηλεθέαση.

Κατά γενική ομολογία και σύμφωνα με τους επίσημους πίνακες τηλεθέασης της Nieslen, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ/ Σίγμα, δεν κέρδισε το στοίχημα για τη φετινή χρονιά.

Χαρακτηριστικοί είναι οι πίνακες των τριών τελευταίων εβδομαδών, όπου στις top 25 εκπομπές, το Survivor δεν κατάφερε να αναρριχηθεί στην κορυφή, όπως πέρσι, κατακτώντας την 5η και 10η θέση.

Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του Σίγμα, τώρα που στο Survivor, το δυνατό χαρτί το οποίο χρυσοπλήρωσε το κανάλι, αποδείχθηκε χάρτινος πύργος;

EΒΔΟΜΑΔΑ 26/02/2018 – 04/03/2018

EΒΔΟΜΑΔΑ 19/02/2018 – 25/02/2018

EΒΔΟΜΑΔΑ 12/02/2018 – 18/02/2018

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS