ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΠερισσότερα στιγμιότυπα από τη βασιλική βάπτιση - Μεγάλη απούσα η βασίλισσα

Περισσότερα στιγμιότυπα από τη βασιλική βάπτιση – Μεγάλη απούσα η βασίλισσα

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton βάφτισαν το τρίτο παιδί τους το απόγευμα της Δευτέρας, στο βασιλικό παρεκκλήσι στο παλάτι του St James.

Το μόλις έντεκα εβδομάδων μωρό τους βαφτίστηκε από τον αρχιεπίσκοπο του Canterbury, τον αιδεσιμότατο Justin Welby.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βασιλική βάπτιση: Τι φόρεσαν Κέιτ, Πίπα και Μέγκαν και ποια έκλεψε τις εντυπώσεις; (εικόνες)

Η βασιλική οικογένεια κατά την άφιξή της στο παρεκκλήσι

Ο νονοί ήταν έξι, ανάμεσά τους και ο καλός φίλος του πρίγκιπα Γουίλιαμ Guy Pelly. Τη χρυσή εξάδα συμπληρώνουν οι Nicholas van Cutsem, Harry Aubrey-Fletcher, The Lady Laura Meade, Sophie Carter και Lucy Middleton.

Ο νεοφώτιστος, ο οποίος πήρε το όνομα Louis Arthur Charles, φορούσε χειροποίητο αντίγραφο του βασιλικού βαπτιστικού φορέματος, το οποίο αντικατέστησε το 2008 το πρωτότυπο που φορούσαν όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας στις βαπτίσεις τους από το 1841.

Μεγάλοι απόντες από τη βάπτιση η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο σύζυγός της, Φίλιππος, οι οποίοι είχαν αυξημένες υποχρεώσεις που δεν τους επέτρεψαν να είναι εκεί.

Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ πρόσφεραν στους καλεσμένους τους κομμάτια από το γαμήλιο κέικ τους! Είναι παράδοση στη Βρετανία τα ζευγάρια να κρατούν κομμάτια από το γαμήλιο κέικ και να τα μοιράζουν στη βάπτιση του πρώτου τους παιδιού. Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μοίρασαν κομμάτια από το γαμήλιο κέικ τους στις βαπτίσεις και των τριών παιδιών τους.

Ο πρίγκιπας Λούις γεννήθηκε στις 24 Απριλίου του 2018 και είναι πέμπτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

H Πίπα Μίντλετον μαζί με τον σύζυγό της, Μάθιου

Ο αδερφός των Κέιτ και Πίπα, Τζέιμς, μαζί με τη συνοδό του

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS