ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΠέρσι η Demy φέτος ο… Ντάνος

Πέρσι η Demy φέτος ο… Ντάνος

Γουρσούζικα αποδεικνύονται τα εορταστικά γυρίσματα της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά» αφού σχεδόν κάθε χρόνο η εκπομπή προσθέτει κι ένα παρατράγουδο στο βιογραφικό της.

Ένα ατύχημα, χωρίς παράπλευρες απώλειες ευτυχώς, «σημάδεψε» τα φετινά γυρίσματα του χριστουγεννιάτικου επεισοδίου «Στην Υγειά μας ρε παιδιά». Όπως έγινε γνωστό στα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης, καλεσμένοι στο εορταστικό επεισόδιο που θα προβληθεί ανήμερα των Χριστουγέννων θα είναι ο Δημήτρης Μπάσης, ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Γιώτα Νέγκα και η Φωτεινή Δάρα. Όταν λοιπόν «φούντωσε» το κέφι, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που βρισκόταν ανάμεσά στους φιλοξενούμενους, πάνω στο τσακίρ κέφι έριξε ένα πιάτο και… εκσφενδονίστηκε στο κεφάλι του Δημήτρη Μπάση. Ευτυχώς, ο τραγουδιστής δεν τραυματίστηκε. Το γύρισμα διακόπηκε για μερικά λεπτά, καθώς η αναστάτωση που προκλήθηκε ήταν μεγάλη και συνεχίστηκε κανονικά λίγη ώρα αργότερα.

 

Πέρσι, όμως, την τιμητική της είχε η Demy. Η νεαρή τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου. Παρόλα αυτά ένα περιστατικό ανάγκασε την τραγουδίστρια να αποχωρήσει. Για την παρουσία και την αποχώρηση της Demy από την εκπομπή έχουν γραφτεί πολλά. Άλλοι υποστήριξαν ότι η Demy αποχώρησε γιατί τσακώθηκε με την Αποστολία Ζώη ενώ υπάρχει και η άποψη ότι η εταιρεία της νεαρής τραγουδίστριας, Panik Records, ήταν που πήρε την απόφαση για την αποχώρησή της για την εκπομπή καθώς η θέση την οποία της όρισαν από την παραγωγή να καθίσει δεν της άρμοζε. Σε τηλεοπτική εκπομπή ειπώθηκε ότι απαιτήθηκε η Demy να καθίσει δίπλα στον κεντρικό καλεσμένο, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, με τον οποίο συνεργαζόταν στο Fantasia. Παρά τις προσπάθειες της εταιρείας να βρεθεί συμβιβαστική λύση, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και έτσι πάρθηκε η απόφαση για αποχώρηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS