CELEBRITIESSHOWBIZΠιέρος Σωτηρίου - Μαρία Κορτζιά: Ρομαντικό δείπνο στο καλύτερο εστιατόριο του κόσμου!

Πιέρος Σωτηρίου – Μαρία Κορτζιά: Ρομαντικό δείπνο στο καλύτερο εστιατόριο του κόσμου!

Πιέρος Σωτηρίου και Μαρία Κορτζιά είναι αναμφισβήτητα από τα πιο δεμένα και αγαπημένα ζευγάρια της κυπριακής showbiz. Η σχέση τους μετράει αρκετά χρόνια και ο ερωτάς τους με τον χρόνο δυναμώνει όλο και πιο πολύ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρία Κορτζιά: Μας δείχνει το χριστουγεννιάτικα στολισμένο σπίτι της στη Δανία

Μάλιστα, το όμορφο ζευγάρι ετοιμάζεται να επισφραγίσει τον έρωτά του σε ένα χρόνο από τώρα ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας. Προς το παρόν, οι δυο τους απολαμβάνουν τρυφερές στιγές και ραντεβού στην όμορφη πόλη της Κοπεγχάγης, όπου διαμένουν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή.

Οι δυο τους το βράδυ της Τρίτης βρέθηκαν σε ένα από τα πιο διάσημα εστιατόρια του κόσμου, το Noma. To συγκεκριμένο εστιατόριο είναι τέσσερις φορές κάτοχος του τίτλου του Καλύτερου Εστιατορίου του Κόσμου, έχει δύο αστέρια Michelin και έχει κερδίσει φήμη και αναγνώριση. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που ταξιδεύουν στην πρωτεύουσα της Δανίας για να επισκεφτούν το Noma.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο εστιατόριο έχει ένα ιδιαίτερο τρόπο στην παρουσίαση των πιάτων του, αφού σε μερικά πιάτα υπήρχαν ζωύφια, τα οποία, ενδεχομένως αποτελούν μέρος του concept του μαγαζιού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρία Κορτζιά: Βραδινή έξοδος με την πεθερά της! (εικόνες)

Πιέρος και Μαρία δεν παρέλειψαν να ποζάρουν στον φακό και να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία, αλλά και να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς φίλους τους στο Instagram μερικά από τα ιδιαίτερα πιάτα που γεύτηκαν.

Δείτε παρακάτω τα σχετικά στιγμιότυπα:

View this post on Instagram

When at Noma!!!❤️🍴🍷

A post shared by Pieros Sotiriou (@pierossotiriou28) on

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS