CELEBRITIESSHOWBIZPippa Middleton: Ποιο θα είναι το όνομα που θα δώσει στο μωρό...

Pippa Middleton: Ποιο θα είναι το όνομα που θα δώσει στο μωρό της;

Περίπου πριν από ένα μήνα η Pippa Middleton έγινε για πρώτη φορά μανούλα. Η αδερφή της Δούκισσας του Cambridge απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της James Matthews.

Μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε το όνομα που θα αποκτήσει το μωρό, ωστόσο ένα δημοσίευμα που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα αποκαλύπτει το όνομα του γιου της και είναι αρκετά royal θα λέγαμε.

Το δημοσίευμα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την Pippa και τον σύζυγό της, όμως η Daily Mail αναφέρει πως η αδερφή της Kate επέλεξε τρία ονόματα όταν γέννησε τον προηγούμενο μήνα. Η Pippa και ο James μάλλον θα ονομάσουν τον γιο τους Arthur Michael William και υπάρχει μία εξήγηση γι’ αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Pippa Middleton: H πρώτη βόλτα με το μωρό, λίγες μέρες μετά τη γέννα (εικόνες)

Michael λένε τόσο τον μπαμπά της Pippa, όσο και τον αδερφό του James, ο οποίος σκοτώθηκε το 1999, όταν έκανε ορειβασία στο Everest. Ωστόσο εμάς μας ακούγεται και πολύ βασιλικό, γιατί εκτός του ότι έχει τρία ονόματα, υπάρχει μέσα σε αυτά και το Arthur που είναι το μεσαίο όνομα του πρίγκιπα Louis, αλλά και του θείου του, πρίγκιπα William.

Πλέον το μόνο που έχει μείνει, είναι να δούμε μία φωτογραφία του, να ανακαλύψουμε και σε ποιον από τους δύο γονείς του μοιάζει. Ο Arthur είναι το πρώτο ανιψάκι της Kate Middleton και έχει πρώτα ξαδέρφια τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS