CELEBRITIESSHOWBIZΠοια γνωστή Κύπρια είδε από κοντά τον Robert Pattinson στην Αθήνα; (βίντεο)

Ποια γνωστή Κύπρια είδε από κοντά τον Robert Pattinson στην Αθήνα; (βίντεο)

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Αθήνα βρίσκεται τα τελευταία 24 ώρα ο Robert Pattinson, με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας που πρωταγωνιστεί με τίτλο «Good Time».

O διάσημος ηθοποιός εμφανίστηκε στην κινηματογραφική αίθουσα το βράδυ της Τετάρτης και έδειχνε γοητευτικός μέσα από το κομψό κοστούμι του. Στο πλευρό του βρισκόταν ο Πάρης Κασιδόκωστας ο οποίος έχει αναλάβει και την παραγωγή της ταινίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην Ελλάδα ο Robert Pattinson: O διάσημος «βρικόλακας» κάνει βόλτα στην Ακρόπολη

Όπως ήταν αναμενόμενο, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο γνωστό πολυσινεμά για να δουν από κοντά το ίνδαλμά τους. Ο  Robert Pattinson έγινε γνωστός μέσα από τη blockbuster σειρά ταινιών «Twilight», όπου υποδυόταν τον βρικόλακα, και από τότε έχει αποκτήσει χιλιάδες θαυμαστές και θαυμάστριες.

Επίσης, πολλοί επώνυμοι έδωσαν το παρών τους στην εκδήλωση και ανάμεσά τους και γνωστοί Κύπριοι, όπως η fashion blogger Ιωάννα Θεοδώρου, η οποία, θέλησε να απαθανατίσει τη στιγμή γυρίζοντας μερικά ολιγόλεπτα βίντεο, τα οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram. Μαζί της, ήταν ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής, Γιάννης Χατζηγεωργίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS