CELEBRITIESSHOWBIZΠοια γνωστή Κύπρια παρουσιάστρια δήλωσε συμμετοχή στο «Survivor»;

Ποια γνωστή Κύπρια παρουσιάστρια δήλωσε συμμετοχή στο «Survivor»;

Μπορεί το The Voice να βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, ωστόσο, οι προετοιμασίες για την νέα τηλεοπτική παραγωγή του ΣΚΑΙ έχουν ήδη αρχίσει. Όπως έχει γίνει γνωστό από τις αρχές της σεζόν, το  ελληνικό κανάλι – πέρα από τα talent show – έχει αναλάβει να πραγματοποιήσει μια ακόμα μεγαλεπήβολη παραγωγή η οποία δεν είναι άλλη από το γνωστό reality διαβίωσης που γνωρίσαμε παλαιότερα μέσα από την ελληνική τηλεόραση, «Survivor».

Αυτή τη φορά μάλιστα, δεδομένης της συνεργασίας του ΣΚΑΙ με το Σίγμα, οι ιθύνοντες του καναλιού φαίνεται να πρότειναν γνωστά πρόσωπα από την Κύπρο τα οποία θα μπορούσαν να συμμετάσχουν στο reality, αυξάνοντας κατά κάποιο τρόπο το ενδιαφέρον του κυπριακού κοινού.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, το κανάλι του Παρισσινού αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την ιδέα του ΣΚΑΙ δίνοντας στη Ρούλα Γεωργιάδου την ευκαιρία να δοκιμάσει τις αντοχές της στο συγκεκριμένο reality τα γυρίσματα του οποίου θα πραγματοποιηθούν στον Άγιο Μαυρίκιο.

Όπως λέγεται μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός είπε αμέσως το «ναι» και μέσα στο επόμενο διάστημα θα ταξιδέψει στον εξωτικό προορισμό για τις ανάγκες των γυρισμάτων!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS