CELEBRITIESSHOWBIZΠοια γνωστή παρουσιάστρια είχε ζητήσει να παρουσιάσει το «Survivor»;

Ποια γνωστή παρουσιάστρια είχε ζητήσει να παρουσιάσει το «Survivor»;

Πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση του Σάκη Τανιμανίδη και να παρουσίαζαν το Survivor, που πλέον έχει κατακλύσει τα σπίτια των τηλεθεατών.

Κάποιοι από αυτούς δύσκολα θα το παραδεχόντουσαν δημοσίως, καθώς είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν που κάποιοι αγαπούν να το μισούν.

Η Κατερίνα Λάσπα όμως, δεν δίστασε να παραδεχτεί σε συνέντευξή της πως θα ήθελε πολύ να παρουσιάσει το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ (και θα μπορούσε και να το υποστηρίξει κιόλας μιας και είναι πολύ γυμνασμένη και της αρέσουν τα extreme sports).

«Έψηνα το καλοκαίρι που μας πέρασε, πριν αρχίσει η σεζόν, τον Άγγελο Χριστόπουλο για να το παρουσιάσω», δήλωσε η Κατερίνα Λάσπα, στο You Weekly και την Τζώρτζια Συρίχα, και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο δεν το ανέλαβε: «όμως, προτιμούνται άντρες σε αυτά τα concepts και, όταν ανακοινώθηκε, στο τέλος Οκτωβρίου, ήμουν έγκυος».

Όσο για το αν θα πήγαινε ως παίκτρια, απάντησε: «Όχι, γιατί εγώ προσωπικά δεν βρίσκω κανέναν λόγο να περάσω αυτή την ταλαιπωρία. Το παρακολουθώ, όμως, μανιωδώς! Εκπληκτική παραγωγή, ωραία επιλογή παικτών!».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS