CELEBRITIESSHOWBIZΠοια γνωστή παρουσιάστρια θα δούμε τη νέα σεζόν στην πρωινή ζώνη;

Ποια γνωστή παρουσιάστρια θα δούμε τη νέα σεζόν στην πρωινή ζώνη;

H Αλεξία Kαρακάννα, αποχαιρέτησε το κοινό του εντέχνως και με μια αινιγματική κοινοποίηση ανανεώνει το ραντεβού της για το Σεπτέμβρη με τους τηλεθεατές του πρωινού. 

Μετά από 12 χρόνια στο τιμόνι της πολιτιστικής εκπομπής της δημόσιας τηλεόρασης, Εντέχνως, η Αλεξία Καρακάννα, αποχαιρέτησε το κοινό της μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Facebook. Με μία αινιγματική κοινοποίησή της «καλή αντάμωση το Σεπτέμβριο!», η γνωστή παρουσιάστρια, δεν θέλησε να αναφερθεί στα νέα επαγγελματικά σχέδια της παρόλο που το τελευταίο διάστημα έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου η είδηση ότι θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του ΡΙΚ σε αντικατάσταση του Λουκά Χάματσου, της Αγγέλας Νικηφόρου και του Θεόδουλου Κουλλαπή. Η Αλεξία, μέσω του μηνύματός της εξέφρασε το παράπονό της για την αδικία που υφίσταται ο πολιτισμός λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν και θα συνεχίσω να παραπονιέμαι πως φορείς και τηλεθεατές αδικούν τον πολιτισμό». Συγκινημένη και ιδιαίτερα φορτισμένη, έγραψε: «Έψαχνα μέρες να βρω το πώς θα σας αποχαιρετούσα όλους εσάς τους αγαπημένους μου από το «Εντέχνως», μια εκπομπή που για μένα υπήρξε ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου (12 χρόνια δεν είναι λίγα). Δώδεκα χρόνια που η καλλιτεχνική ζωή του τόπου σήμαινε μια ανάσα ελπίδας και οράματος για να μετακινηθούμε συναισθηματικά ένα βήμα μπροστά. Πιστεύω, ότι το κάναμε και αντικρίζω το παρελθόν αλλά και το μέλλον με υπερηφάνεια γιατί είμαι σίγουρη ότι κτίσαμε ένα λιθαράκι πολιτισμού και το μεταγγίσαμε στην καινούρια γένια και ας μην το ξέρει ακόμα. Εγώ όμως το ξέρω και το πιστεύω! Όπως πιστεύω και στους νέους και στο μέλλον. Αν και θα συνεχίσω να παραπονιέμαι πως φορείς και τηλεθεατές αδικούν τον πολιτισμό. Μπάντες, μουσικοί, τραγουδιστές, ηθοποιοί, εικαστικοί, λογοτέχνες, χορευτές, ακαδημαϊκοί, φεστιβαλιστές, θα σας κουβαλώ μαζί μου σε ό,τι κι αν κάνω και σας ευχαριστώ που η δημιουργία σας ήταν για μένα προορισμός! Κάλο ταξίδι λοιπόν φίλοι μου. Σας αγαπώ. Η Ιθάκη περιμένει. Καλή αντάμωση το Σεπτέμβριο!», κατέληξε.

ΝΕΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ

Μπορεί η ίδια να μην αποκαλύπτει τα επαγγελματικά της σχέδια για το Σεπτέμβρη, παρόλα αυτά, οι πληροφορίες που φτάνουν κοντά μας, επιβεβαιώνουν όλα όσα κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα στο διαδίκτυο, ότι από τις αρχές της νέας τηλεοπτικής σεζόν θα αναλάβει τη νέα πρωινή, όπως τη σχεδιάζουν, ζώνη της δημόσιας τηλεόρασης. Απ’ ό,τι φαίνεται το τρίδυμο Λουκάς Χάματσος, Αγγέλα Νικηφόρου και Θεόδουλος Κουλλαπής δεν ικανοποίησε τη διεύθυνση του καναλιού που θέλησε να τους αντικαταστήσει σε μία προσπάθειά της να ανανεώσει το κόνσεπτ του πρωινού που επιστρέφει υπό τη μορφή του infotainment. Ως κεντρική παρουσιάστρια πλέον του «Καλή σας Μέρα», η Αλεξία, μετακομίζει από την ερχόμενη Δευτέρα στα γραφεία του πρωινού για ν’ αρχίσει μαζί με την ομάδα της και τη διεύθυνση τις συζητήσεις για να οριστικοποιήσουν το τελικό κόνσεπτ του προγράμματος και τις διάφορες ενότητες, χωρίς να αποκλείεται και η συμμετοχή πάνελ που θα εναλλάσσεται κάθε φορά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS