CELEBRITIESSHOWBIZΠοιο γνωστό πρόσωπο μένει απέναντι από την Κωνστανίνα Ευριπίδου και τον Νεκτάριο...

Ποιο γνωστό πρόσωπο μένει απέναντι από την Κωνστανίνα Ευριπίδου και τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου;

Με μια ανάρτηση στα social media, στενός συνεργάτης της Κωνσταντίνας Ευριπίδου αποκαλύπτει ότι, πέρα από τη συνύπαρξή τους στον ίδιο εργασιακό χώρο, είναι και γείτονες.

Ο λόγος για τον Τάσο Θεοδώρου, ο οποίος διαμένει στο απέναντι διαμέρισμα απο την Κύπρια παρουσιάστρια και τον σύζυγό της, Νεκτάριο Αλεξάνδρου.

Μάλιστα όπως φαίνεται και μέσα από τη χιουμοριστική ανάρτησή του, ο Τάσος Θεοδώρου διατηρεί καλές σχέσεις και στενή επικοινωνία με τους γείτονές του.

Δείτε την ανάρτησή του στο Instagram:

«Ο συγκεκριμένος νάνος,ανήκει στην αγαπημένη μου @con_ev και τον είχε έξω από την πόρτα του διαμερίσματός της.Αφού τρόμαζε όλο τον κόσμο που ερχόταν στον οροφο μας,αναγκάστηκε να τον βάλει στο δωματιο της.Τα βράδια έπιανε κουβέντα μαζί του και πολλές φορές τον έβαζε στο κρεβάτι της.Τελικά,ο νάνος κατέληξε στην πόρτα του δικού μου διαμερίσματος μαζί με ένα γράμμα: “Υιοθέτησέ τον γιατί ο @necalex11 θα με διώξει. Δεν τον θέλει στο σπίτι μας”. Τελικά κατέληξε σε μένα. Έχω την αίσθηση πως θα έρχεται να τον βλέπει».

 

View this post on Instagram

Ο συγκεκριμένος νάνος,ανήκει στην αγαπημένη μου @con_ev και τον είχε έξω από την πόρτα του διαμερίσματός της.Αφού τρόμαζε όλο τον κόσμο που ερχόταν στον οροφο μας,αναγκάστηκε να τον βάλει στο δωματιο της.Τα βράδια έπιανε κουβέντα μαζί του και πολλές φορές τον έβαζε στο κρεβάτι της.Τελικά,ο νάνος κατέληξε στην πόρτα του δικού μου διαμερίσματος μαζί με ένα γράμμα: "Υιοθέτησέ τον γιατί ο @necalex11 θα με διώξει. Δεν τον θέλει στο σπίτι μας". Τελικά κατέληξε σε μένα. Έχω την αίσθηση πως θα έρχεται να τον βλέπει.

A post shared by Tasos Theodorou (@tasos_theodorou) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS