ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΠοιοι είναι οι διάσημοι φίλοι του Μαλαισιανού καταζητούμενου;

Ποιοι είναι οι διάσημοι φίλοι του Μαλαισιανού καταζητούμενου;

Ποιες οι σχέσεις του Μαλαισιανού καταζητούμενου, Jho Low,με διασημότητες όπως ο Λεονάρντο ντι Κάπριο, η Πάρις Χίλτον η Μιράντα Κερ;

Σάλος έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα, Jho Taek Low ο οποίος ήρθε στην Κύπρο, πήρε το διαβατήριο και την κυπριακή υπηκοότητα και εξαφανίστηκε, αφού είχε κάνει επένδυση ύψους 5 εκατ. ευρώ με αγορά έπαυλης στην Αγία Νάπα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μαλαισιανός ήταν καταζητούμενος για οικονομικό σκάνδαλο κατά το χρονικό σημείο που του δόθηκε η υπηκοότητα, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε το Υπουργικό Συμβούλιο να εγκρίνει ομόφωνα την πολιτογράφησή του.

Οι φωτογραφίες του κάνουν τον γύρω του διαδυκτύου,ενώ δεν είναι λίγες οι φωτογραφίες με διάσημους να ποζάρουν δίπλα στον Jho Taek, αφού φαίνεται πως ο ίδιος είχε χρηματοδοτήσει κινηματογραφικές ταινίες του Hollywood.

Ο Jho Low πριν το 2015 είχε αναπτύξει φιλικές σχέσεις με διασημότητες στις ΗΠΑ, όπως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, η Πάρις Χίλτον, η Κιμ Καρντάσιαν κ.α Συμμετείχε σε χλιδάτα πάρτι ενώ είχε κάνει και πανάκριβα δώρα τα οποία οι κάτοχοι τους μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου παρέδωσαν στις αμερικανικές αρχές. Στο μοντέλο από την Αυστραλία Μιράντα Κερ είχε χαρίσει διαμάντια αξίας 8,5 εκ δολαρίων ενώ στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο είχε δωρίσει έναν πίνακα του Πικάσο αξίας 3,5εκ δολαρίων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS