CELEBRITIESSHOWBIZΠοιος ηθοποιός δήλωσε ότι το Μπρούσκο δεν ήταν μία από τις καλύτερες...

Ποιος ηθοποιός δήλωσε ότι το Μπρούσκο δεν ήταν μία από τις καλύτερες στιγμές του;

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης λίγο πριν το μεγάλο φινάλε του «Μπρούσκο» μίλησε στο περιοδικό TV MANIA για τη σειρά και τη συμμετοχή του σ’ αυτό.

Τι ήταν για σένα το «Μπρούσκο»;

Ένα πολύ ωραίο μεθυστικό ποτήρι κρασί και μία πολύ γλυκιά εμπειρία. Άλλαξε όντως τα τηλεοπτικά δεδομένα σε Ελλάδα και Κύπρο, δεδομένου του γεγονότος ότι ήρθε σε μία στιγμή που σχεδόν όλα είχαν καταρρεύσει; Κατάφερε να χαρίσει και πάλι την ελπίδα σε μία κυρίως Ελλάδα που θεωρούσαμε ότι τηλεοπτικά είχε πιάσει πάτο.

Τι ήταν αυτό που έκανε το «Μπρούσκο» να ξεχωρίσει;
Το γεγονός ότι ο Ανδρέας Γεωργίου, ο Κούλλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου κατάφεραν να δημιουργήσουν μία πολύ προσεγμένη παραγωγή ενάντια στην κρίση.

Θεωρείς κι εσύ, όπως πολλοί άλλοι ηθοποιοί του «Μπρούσκο», ότι ήταν μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές στιγμές στην καριέρα σου;

Ήταν μία από τις καλές στιγμές μου. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν μία από τις καλύτερες στην καριέρα μου. Τα παιδιά που το είπαν αυτό ήταν ίσως αυτοί που είχαν ξεκινήσει από την πρώτη σεζόν. Για μένα, ήταν μία πραγματικά δυνατή στιγμή και μία ευτυχής συγκυρία στο να συμμετάσχω σε αυτή την παραγωγή χωρίς να έχει την απαίτηση από σένα να την κάνεις επιτυχημένη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS