CELEBRITIESSHOWBIZΠοιος θ' αντικαταστήσει τη Χριστιάνα Αριστοτέλους όταν θα πάει να γεννήσει;

Ποιος θ’ αντικαταστήσει τη Χριστιάνα Αριστοτέλους όταν θα πάει να γεννήσει;

Στις αρχές της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν, η Χριστιάνα Αριστοτέλους θα απουσιάσει από τα πλατό, για να φέρει στον κόσμο το παιδί της και ήδη συζητά τα επόμενα βήματά της με τον Alpha Κύπρου ώστε με το που θα επιστρέψει στα καθήκοντά της να υπάρχει έτοιμο σχέδιο δράσης.

Για την απογευματινή ζώνη ετοιμάζονται μεγάλες αλλαγές. Πρόθεση του καναλιού όσο και της ίδιας της παρουσιάστριας είναι η ανανέωση τόσο του κόνσεπτ της εκπομπής «Με Αγάπη Χριστιάνα» όσο και των ανθρώπων που την πλαισιώνουν. Πηγή από το κανάλι αναφέρει ότι «θα υπάρξουν αλλαγές στην εκπομπή αλλά δεν έχουν αποφασιστεί ποιες, ακριβώς, θα γίνουν. Όλη η ομάδα, διευκρινίζει, είναι ενήμερη, εδώ και μήνες από την ίδια τη Χριστιάνα, πως θα υπάρξουν ανακατατάξεις».

Όσον αφορά το θέμα αντικατάστασής της στην απογευματινή ζώνη -κατά τη διάρκεια της απουσίας της, μαθαίνουμε ότι στο πόστο της θα βρεθεί άτομο του καναλιού που συζητούν αυτή την περίοδο μαζί του, που η παρουσιάστρια εμπιστεύεται απόλυτα για να αναλάβει τα ηνία κατά την απουσία της. Δεν αποκλείεται ένας από αυτούς να είναι ο Παναγιώτης Κυριάκου που ανέλαβε τα ηνία της εκπομπής μαζί με τη Μαριλένη Σταύρου τη μέρα του γάμου, ενώ ακούγονται έντονα τα ονόματα της Δήμητρας Μακρυγιάννη ενώ και αυτό του σεφ Γιώργου Ερωτοκρίτου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS