ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΠοιος θα κληρονομήσει τελικά την αμύθητη περιουσία του Prince;

Ποιος θα κληρονομήσει τελικά την αμύθητη περιουσία του Prince;

Η αδελφή του Prince, Τίκα Νίλσον, φαίνεται πως θα κληρονομήσει την περιουσία εκατομμυρίων του θρύλου της μουσικής, σε περίπτωση που δεν έχει αφήσει διαθήκη.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Μινεσότα, ο πιο κοντινός συγγενής είναι ο μοναδικός αποδέκτης της κληρονομιάς, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν παιδιά ή σύζυγοι.

001

Η περιουσία του Prince, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη έπαυλή του στη Μινεσότα, έσοδα από τα εισιτήρια και δίσκους αγγίζει τα 266 εκατ. ευρώ.

Η sun.co.uk, όπως και πολλά διεθνή Μέσα αναφέρουν πως ο Prince δεν είχε συντάξει διαθήκη, οπότε η περιουσία του περνά στα χέρια της αδελφής του Τίκα.

Η 55χρονη Τίκα βρισκόταν δίπλα του το τελευταίο διάστημα, προσπαθώντας να ξεφύγει από τον εφιάλτη των ναρκωτικών, ενώ είχε στραφεί και στην πορνεία.

002

Μάλιστα, είχε μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης το 2003 για να βγει «καθαρή».

Από την ηλικία των 13 είχε ξεκινήσει τη χρήση κάνναβης, με την σχέση με τον Prince να είναι κάτι παραπάνω από ταραχώδης.

«Αγαπώ τον αδελφό μου, αλλά δεν είμαι γιο-γιο. Δεν μπορεί να με έχει μία μέσα και μία έξω από τη ζωή του», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της.

Φτάνοντας στην έπαυλη του τραγουδιστή, μετά τον θάνατό του, απευθυνόμενη στους φανς του που βρίσκονταν έξω είπε: «Κι αυτός σας αγαπά».

Πλέον, όλοι, περιμένουν να δουν αν η Τίκα θα είναι η κληρονόμος της αμύθητης περιουσίας του καλλιτέχνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS