CELEBRITIESSHOWBIZΠώς βαθμολογούμε τις τελευταίες εμφανίσεις Κυπρίων παρουσιαστριών; (εικόνες)

Πώς βαθμολογούμε τις τελευταίες εμφανίσεις Κυπρίων παρουσιαστριών; (εικόνες)

Επιμελούνται με λεπτομέρεια το ντύσιμό τους, τα μαλλιά τους και το make up τους ώστε να δείχνουν άψογες στις καθημερινές εμφανίσεις τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαθμολογούμε τις τελευταίες εμφανίσεις της Ευριπίδου και της Αριστοτέλους (εικόνες)

Κύπριες παρουσιάστριες/πανελίστριες της απογευματινής ζώνης φορούν τα πιο ιδιαίτερα outfits τους και τα παρουσιάζουν με στιλ στις οθόνες μας.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου επέλεξε ένα σύνολο που αποτελείτο από παντελόνι και blazer σε κυπαρισσί χρώμα, το οποίο συνδύασε με ένα μαύρο ζιβάγκο και ψηλοτάκουνα πέδιλα στον ίδιο τόνο. Αναμφίβολα ένα κλασικό και διαχονικό σύνολο το οποίο ήταν έτσι «όπως έπρεπε» για μια συνέντευξη με πολιτικό πρόσωπο (10/10).

Κωνσταντίνα Ευριπίδου

Η στενή συνεργάτιδα της Χριστιάνας Αριστοτέλους, Βαρβάρα Ζαχαρίου, πάντρεψε το ροκ στιλ με το ρομαντικό.  Για τη χθεσινή εμφάνισή της φόρεσε ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι, που είναι απόλυτη τάση για φέτος, και το ταίριαξε με ένα πουλόβερ σε baby pink χρώμα. Το σύνολο συμπλήρωσε με δερμάτινα ankle boots. Ο σύνδυασμός των διαφορετικών χρωμάτων και υφών ίσως να δημιούργησαν μια «φλυαρία» στο σύνολο (6/10).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα instagirls της Κύπρου φόρεσαν τα αθλητικά τους και είναι chic! (εικόνες)

Βαρβάρα Ζαχαρίου

Με casual ντύσιμο προτίμησε να εμφανιστεί η Ιωάννα Λαμπροπούλου στο «Με Αγάπη Χριστιάνα» φορώντας το αγαπημένο της τζιν με σκισίματα συνδυάζοντάς το με μαύρα μποτάκια. Η επιλογή της για τη μεσημεριανή ώρα ήταν ιδανική προβάλλοντας ένα χαλαρό και συνάμα κομψό σύνολο, ωστόσο το φούτερ  με φερμουάρ και έντονα animal prints ήταν αρκετά υπερβολικό αποδυναμώνοντας το κάτω μέρος της εμφάνισής της. Ίσως ένα απλό μαύρο πουλόβερ να έδειχνε πιο απλό και κομψό (7/10).

Ιωάννα Λαμπροπούλου

https://www.instagram.com/p/BeWFz5gFHNJ/?hl=en&taken-by=joannalampropoulou

Το χαμογελαστό κορίτσι του «Όλα Για Σένα» φόρεσε μια κοντή φούστα με σχέδια το φλοράλ του χειμώνα και τη συνδύασε με ένα λευκό πουλόβερ με όγκο στα μανίκια, το οποίο φόρεσε σωστά μέσα από τη φούστα. Το σύνολο συμπλήρωσε με οπάκ καλσόν και μαύρα μποτάκια δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό και φινετσάτο αποτέλεσμα. Η Κάλια Ελευθερίου αναμφίβολα κατάφερε να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στο μοντέρνο και στο κλασικό (10/10).

Κάλια Ελευθερίου

Η νεαρή πανελίστρια του «Όλα Για Σένα» ακολουθεί πιστά τις τάσεις της μόδας, επιλέγοντας ένα γκρι top που αφήνει ακάλυπτους τους ώμους της. Στους ίδιους τόνους ήταν το παντελόνι που φόρεσε με άνοιγμα προς τα κάτω. Απλό, και λιτό, χωρίς υπεβολές. Ωστόσο, δεν είχε κάτι το εντυπωσιακό και trendy, όπως αρμόζει σε μια εύθυμη απογευματινή ζώνη (6/10).

Έλενα Θεοδώρου

https://www.instagram.com/p/BeX1ipyl2T0/?hl=en&taken-by=elena.theo

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS