CELEBRITIESSHOWBIZΠότε κάνει πρεμιέρα η Χριστιάνα Αριστοτέλους;

Πότε κάνει πρεμιέρα η Χριστιάνα Αριστοτέλους;

Η αγαπημένη παρέα της κυπριακής τηλεόρασης επιστρέφει ανανεωμένη στον ALPHA Κύπρου.

Με ανανεωμένο πάνελ συνεργατών, με καινοτόμα θεματολογία και με νέα ένθετα η εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 28 Αυγούστου στις 15:00 το απόγευμα.

Ανθρώπινες ιστορίες, κοινωνικό ρεπορτάζ, αφιερώματα και συνεντεύξεις, συγκίνηση ειλικρίνεια, αυθορμητισμός, χαρά και ζωντάνια, νέα από τη μόδα, μαγειρική, φάρσες, εκπλήξεις, παιχνίδια, διαγωνισμοί και πολλά άλλα, με πολύ… αγάπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Χριστιάνα Αριστοτέλους ανέβηκε στη ζυγαριά – Τι έδειξε; (φωτογραφία)

Όλα αυτά παρέα με τη Χριστιάνα, κάθε απόγευμα από τις 15:00 μέχρι και τις 17:00.

Ιδιαίτερα σημαντική καινοτομία για την εκπομπή δεν είναι άλλη από το νέο ένθετο Make Over το οποίο είχε υποσχεθεί η ίδια η Χριστιάνα από την περασμένη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό είναι το νέο πρόσωπο που εντάσσεται στην εκπομπή της Αριστοτέλους

Μια τυχερή τηλεθεάτρια, θα επιλέγεται από την ομάδα της εκπομπής και ακολούθως, η εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών της Χριστιάνας, θα πηγαίνει στο σπίτι της όπου θα αναλαμβάνει τη μεταμόρφωσή της.

Η διαδικασία αφορά μια πραγματική και μοντέρνα στιλιστική αλλαγή σε ρούχα, μαλλιά, παπούτσια, make-up, αξεσουάρ και γενικά ότι μπορεί να χρειαστεί η κάθε γυναίκα ξεχωριστά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η προετοιμασία της Χριστιάνας στο καμαρίνι της για το νέο τρέιλερ της εκπομπής της

Με αυτό τον τρόπο η Χριστιάνα και η ομάδα της μπορούν να φτάσουν σε κάθε σπίτι, σε κάθε σημείο της Κύπρου σε κάθε γυναίκα που το χρειάζεται…

Ομάδα εκπομπής: Χάρης Παπαθεοχάρους, Ιωάννα Λαμπροπούλου, Τάσος Ευαγγέλου, Βαρβάρα Ζαχαρίου, Εριλένα Πελαγία και Αλέξανδρος Ταραμουντάς.

Αρχισυνταξία: Άντρη Αθανασίου

Σκηνοθεσία: Γιώργος Νταούλης

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS