CELEBRITIESSHOWBIZΠρεμιέρα απόψε για τη «Μουρμούρα» - Αποκλειστικές backstage φωτογραφίες

Πρεμιέρα απόψε για τη «Μουρμούρα» – Αποκλειστικές backstage φωτογραφίες

Ακούγοντας μια τέτοια μουρμούρα, όχι μόνο δεν την αποφεύγεις, αλλά την απολαμβάνεις χωρίς περιττές παύσεις… Κι επειδή ακόμη ηχούν υπέροχα στ’ αυτιά σου οι ατάκες του περσινού ζευγαριού Κυπρίων, αυτή τη σεζόν η κωμική σειρά «ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ» επιστρέφει φορτσάτη με δεύτερο ζευγάρι… “made in Cyprus”, απόψε Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στις 21.15 από τον ALPHA Κύπρου, και θα μεταδίδεται από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη την ίδια ώρα ακριβώς.

To Like.com.cy εξασφάλισε αποκλειστικές backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς, όπου βλέπουμε την περιβόητη Δήμητρα (Μαριέλλα Σαββίδου), που πήρε την «εξαιρετική» απόφαση να μετακομίσει από την Ελλάδα σ’ ένα χωριουδάκι της Κύπρου, και τον σύντροφό της, τον «ταλαντούχο» σεφ Γιάννη (Αλέξανδρο Παρίση) που είναι αποφασισμένος να μείνει για πάντα στα πάτρια εδάφη της αγαπημένης του… βάζοντας ποδιά νοικοκυράς.

Οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί απολαμβάνουν τις πρόβες και τα γυρίσματα, μελετούν προσεκτικά το ρόλο τους και δεν είναι λίγες οι φορές που διακόπτουν τη ροή… λόγω των γέλιων που συνήθως δεν μπορούν να συγκρατήσουν.

Ενθουσιασμός, όρεξη, χημεία και άψογη συνεργασία είναι μόνο μερικές από τις λέξεις που μπορούν να χαρακτηρίσουν το κλίμα των γυρισμάτων… σε μία κυπριακότερη εκδοχή μουρμούρας και τρελότερων διαλόγων.

Το κυπριακό σενάριο υπογράφουν οι: Χριστιάνα Αρτεμίου (για Χριστίνα και Φώτη) ενώ για το σενάριο Δήμητρα (Μαριέλλα Σαββίδου) και Γιάννη (Αλέξανδρος Παρίση) ο Αντρέας Αριστοτέλους.

Σκηνοθεσία Κυπριακών ζευγαριών: Nαστάζια Χριστοδούλου

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS