CELEBRITIESSHOWBIZΠρίγκιπας Χάρι: Για πρώτη φορά ξεσπά για τη σκληρή κριτική που δέχεται...

Πρίγκιπας Χάρι: Για πρώτη φορά ξεσπά για τη σκληρή κριτική που δέχεται τους τελευταίους μήνες

Διπλωματική μα και ειλικρινής θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η τοποθέτηση του Πρίγκιπα Χάρι για τα ταξίδια του με ιδιωτικά αεροσκάφη. Ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ χρησιμοποιούν αρκετά εσχάτως ιδιωτικά τζετ για τα ταξίδια τους, είτε αυτά αφορούν διακοπές είτε επαγγελματικούς λόγους.

Γι΄αυτό έχουν δεχτεί αρκετή κριτική και μάλιστα αυτό έγινε κι αφορμή για μπηχτή από τον πεθερό του Τόμας Μαρκλ, που σε πρόσφατη συνέντευξη του είχε αναρωτηθεί γιατί «δεν ήρθε ο Χάρι με ένα τζετ να μου ζητήσει την κόρη μου από κοντά και με πήρε τηλέφωνο; Άλλωστε, δεν έχει πρόβλημα να ταξιδεύει με ιδιωτικά σκάφη».

Ο Πρίγκιπας Χάρι βρέθηκε στο Άμστερνταμ για να παρουσιάσει μια συνέργεια ανάμεσα σε μεγάλα ονόματα του ταξιδιωτικού κλάδου (Booking, CTrip, TripAdvisor, Skyscanner) με το ίδρυμα του, ώστε να τονωθεί η τοπική οικονομία σε κοινωνίες που ζουν αποκλειστικά από τον τουρισμό.

Εκεί ρωτήθηκε για τα ταξίδια του και απάντησε με ήρεμο και ειλικρινή τόνο. «Ήρθα εδώ για εμπορικούς λόγους. Το 99% των ταξιδιών μου είναι για εμπορικούς σκοπούς. Κάποιες φορές είναι και μια ευκαιρία, τηρουμένων των αναλογιών, να σιγουρευτώ ότι ταξιδεύει με ασφάλεια η οικογένεια μου. Είναι τόσο απλό. Όπως είπα όμως στο λόγο μου πριν, όλα έχουν να κάνουν με την ισορροπία. Αν πρέπει να κάνω κάτι, χωρίς να το έχω επιλέξει, θα φροντίσω να το εξισορροπήσω με άλλο τρόπο στη ζωή μου, όπως κάνω στα πάντα».

Λίγο νωρίτερα ο Χάρι είχε παρουσιάσει αυτή τη συνεργασία με την οποία θα φροντίσει ώστε τα χρήματα που διακινούνται μέσα από τις παραπάνω εταιρείες, να καταλήγουν όσο γίνεται περισσότερο στις κοινωνίες που θα καταλήγει το ταξίδι του κάθε τουρίστα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS