CELEBRITIESSHOWBIZΡαμόνα Φίλιπ: Μας δείχνει πόσο σκληρά γυμνάζεται και το σώμα της είναι...

Ραμόνα Φίλιπ: Μας δείχνει πόσο σκληρά γυμνάζεται και το σώμα της είναι εντυπωσιακό

Η Ραμόνα Φίλιπ είναι μια εντυπωσιακή και επιτυχημένη γυναίκα που αγαπάει τη μόδα, αγαπάει τον εαυτό της και το σώμα της και καθημερινά φροντίζει να γυμνάζεται ώστε να το διατηρεί σε φόρμα.

Το αποτέλεσμα μάλιστα είναι εντυπωσιακό αφού διαθέτει ένα από τα πιο καλίγραμμα κορμιά της κυπριακής showbiz και μας το έχει δείξει πολλές φορές μέσα από φωτογραφίες ή και βίντεο που ανεβάζει στα social media.

Διαβάστε επίσης: Ραμόνα Φίλιπ: «Ήξερα πάντα πού ήθελα να φτάσω»

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας και ο σύζυγός της Χριστόφορος Τορναρίτης έχουν μια υπέροχη οικογένεια και ένα αξιολάτρευτο σπίτι, το οποίο και έχουν διαμορφώσει ανάλογα με τις ανάγκες τους και σίγουρα από αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει ο χώρος όπου θα κάνουν τη γυμναστική τους.

Διαβάστε επίσης: Ραμόνα Φίλιπ – Χριστόφορος Τορναρίτης περήφανοι γονείς στην αποφοίτηση της κόρης τους

Η όμορφη σχεδιάστρια καθημερινά αθλείται από το σπίτι της και φαίνεται πόσο σκληρά γυμνάζεται αφού έχει χτίσει ένα εντυπωσιακά γυμνασμένο σώμα που σίγουρα το έχει φτιάξει και με συγκεκριμένη διατροφή σε συνδυασμό με τις ασκήσεις που ακολουθεί.

Σήμερα Πέμτπη (2/7) ανέβασε ένα στιγμιότυπο μέσα από ένα instastory στο οποίο την βλέπουμε να κάνει τις ασκήσεις της και να στέλνει το μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους γράφοντας ότι αν θέλουν αποτελέσματα πρέπει να προσπαθήσουν πιο σκληρά. 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS