CELEBRITIESSHOWBIZΡέμος - Μπόσνιακ: Δείτε περισσότερα στιγμιότυπα από τον γάμο της χρονιάς (εικόνες,...

Ρέμος – Μπόσνιακ: Δείτε περισσότερα στιγμιότυπα από τον γάμο της χρονιάς (εικόνες, βίντεο)

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ ενώθηκαν το Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου, με τα δεσμά του γάμου, μετά από χρόνια σχέσης και την απόκτηση της κορούλας τους, Ελένης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παντρεύτηκαν ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ – Τα πρώτα στιγμιότυπα (βίντεο)

Η τελετή έγινε στο ιδιωτικό εκκλησάκι στο κτήμα του προέδρου του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη, με 350 καλεσμένους. Το ζευγάρι πάντρεψαν ο Κώστας Πηλαδάκης, η κολλητή φίλη της νύφης, Μαρία Μπεκατώρου, ο Δημήτρης Κοντομηνάς και ο ιδιοκτήτης του Nammos Γιάννης Παπαλέκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γάμος Ρέμου – Μπόσνιακ: Η προετοιμασία του γαμπρού και ο στολισμός στο σπίτι του (εικόνες)

Φυσικά το ζευγάρι είχε δίπλα του τη μοναχοκόρη του, Ελένη, η οποία ήταν και το παρανυφάκι στον γάμο.

Πολλές από τις λεπτομέρειες της γαμήλιας τελετής τις επιμελήθηκε το ίδιο το ζευγάρι προσωπικά, ώστε να είναι σίγουρο ότι όλα θα είναι έτσι όπως το είχαν ονειρευτεί.

Μετά την τελετή το ζευγάρι επιβιβάστηκε σε βάρκα που βρισκόταν στη λίμνη δίπλα από τον χώρο όπου έγινε ο γάμος και λευκά μπαλόνια γέμισαν τον ουρανό την ώρα που μουσικοί τραγουδούσαν το «σήμερα γάμος γίνεται».

Δεκάδες είναι οι λαμπεροί καλεσμένοι που βρέθηκαν δίπλα στο ζευγάρι στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής του.

Ανάμεσα σε αυτούς ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Μαριάννα Λάτση με τον Πάρι Κασιδόκωστα, Μαρινέλλα, η Γλυκερία, η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαϊδη, η Άννα Βίσση, ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Χρήστος Δάντης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Γιώργος Λιάγκας, ο Βασίλης Καρράς, η Καίτη Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά, ο Γιάννης Πάριος, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Τόλης Βοσκόπουλος με την Άντζελα Γκερέκου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα, ο Θέμης Γεωργαντάς και πολλοί ακόμα φίλοι του ζευγαριού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΗΧΗΡΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ

Η πιο μεγάλη έκπληξη βέβαια ήταν η παρουσία του διεθνούς φήμης καλλιτέχνη Ερος Ραματσότι, ο οποίος φιλοξενείται στο σπίτι του Αντώνη Ρέμου στη Μύκονο μαζί με την οικογένειά του, και έδωσε με τη φωνή του μια ρομαντική νότα στο γαμήλιο πάρτι.

Το μενού της δεξίωσης επιμελήθηκε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, αλλά εκτός από το υπέροχο μενού, το ενδιαφέρον στη γαμήλια δεξίωση έκλεψε ο γνωστός Τούρκος σεφ Salt Bae, o οποίος έψηνε μπροστά στα μάτια των καλεσμένων του ζευγαριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γάμος Ρέμου – Μπόσνιακ: Ο Salt Bae έψηνε και ο Eros Ramazzotti τραγουδούσε (βίντεο)

Κατά τη διάρκεια του γαμήλιου πάρτι, είδαμε τον Αντώνη Ρέμο να παίρνει το μικρόφωνο και να κάνει ερωτική εξομολόγηση στην αγαπημένη του, Υβόννη, αλλά και να χορεύει ζεϊμπέκικο επί σκηνής, ανεβάζοντας το κέφι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γάμος Ρέμου – Μπόσνιακ: Το τραγούδι εισόδου τους και η ερωτική εξομολόγηση (βίντεο)

View this post on Instagram

Love Is The Answer @aremovic @yvonini #kaistadikamas

A post shared by Themis Georgantas (@themisgeorgantas) on

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS