CELEBRITIESSHOWBIZRita Wilson: «Μου έδωσαν χλωροκίνη, είχε ακραίες παρενέργειες»

Rita Wilson: «Μου έδωσαν χλωροκίνη, είχε ακραίες παρενέργειες»

Πριν λίγο καιρό η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός και τραγουδίστρια Rita Wilson μαζί με τον σύζυγό της Tom Hanks νόσησαν από κορονοϊό κατά τη διάρκεια ταξιδιού τους στην Αυστραλία για τις ανάγκες κινηματογραφικής παραγωγής.

Μιλώντας στο This Morning Tuesday του CBS, η Rita Wilson ανέφερε ότι στο νοσοκομείο της έδωσαν χλωροκίνη η οποία είχε πολλές παρενέργειες…

«Μου έδωσαν χλωροκίνη. Ξέρω ότι μιλούν γι’ αυτό το φάρμακο. Μπορώ να σας πω ότι δεν ξέρω αν το φάρμακο δούλεψε ή ήρθε η ώρα να πέσει ο πυρετός. Ο πυρετός έπεσε, αλλά η χλωροκίνη είχε τόσες ακραίες παρενέργειες. Είχα ναυτία και ίλιγγο. Δεν μπορούσα να περπατήσω. Ένιωθα τους μύες μου αδύναμους. Νομίζω ότι πρέπει να μελετήσουν αυτό το φάρμακο. Δεν ξέρουμε εάν είναι βοηθητικό», είπε η Rita Wilson.

Όσο για τον Tom Hanks, εκείνος όπως ανέφερε η Rita Wilson είχε πιο ήπια συμπτώματα.

«Δεν είχε τόσο υψηλό πυρετό, δεν έχασε την αίσθηση της γεύσης ή της όσφρησής του, αλλά μας πήρε τον ίδιο χρόνο για να το ξεπεράσουμε».

Το ζευγάρι του Χόλιγουντ είναι καλά στην υγεία τους και συμμετείχαν στη μελέτη για το εμβόλιο του κορονοϊού. «Πρόσφατα συμμετείχαμε σε μια μελέτη όπου προσφέραμε το αίμα μας και περιμένουμε να μάθουμε αν τα αντισώματά μας θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη ενός εμβολίου και επίσης εάν είμαστε σε θέση να δωρίσουμε πλάσμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δωρεά σε άλλα άτομα που πάσχουν από τον ιό», ανέφερε.

Δείτε όσα είπε στη συνέντευξή της:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS