CELEBRITIESSHOWBIZΣε πέντε μήνες φυλάκισης καταδικάστηκε ο Πασχάλης

Σε πέντε μήνες φυλάκισης καταδικάστηκε ο Πασχάλης

Σε πέντε μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε ο Πασχάλης Αρβανιτίδης από το Α’ Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, το οποίο τον έκρινε ένοχο για ψευδή καταμήνυση.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε στο εδώλιο με αφορμή το εκτός γάμου παιδί που απέκτησε με την Ουρανία Τουτουντζή, υπόθεση που είχε προκαλέσει απίστευτο ντόρο πριν από περίπου έντεκα χρόνια και ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει ως «στιγμιαίο λάθος».

Στο πλαίσιο των δικαστηρίων που έγιναν τότε, μετά το θετικό αποτέλεσμα των εξετάσεων DNA με τις οποίες εξακριβώθηκε η πατρότητα, ο Πασχάλης και η σύζυγός του, Αλίκη, έκαναν λόγο για «εξέταση κάτω από αδιαφανείς συνθήκες». Οι δημόσιες δηλώσεις του ζευγαριού το έφεραν αντιμέτωπο με τον -διορισμένο από το δικαστήριο- γενετιστή που έλαβε και εξέτασε το δείγμα, τον Κωνσταντίνο Πάγκαλο, ο οποίος υπέβαλε αγωγή και ζήτησε αποζημίωση.

Σύμφωνα με τον κ. Πάγκαλο, κατά τη διάρκεια της αιμοληψίας στο διαγνωστικό κέντρο, το ζευγάρι «ουδεμία αντίρρηση ή επιφύλαξη εξέφρασε σχετικά με τις συνθήκες των ανωτέρω ενεργειών. Άλλωστε, όλα τα δείγματα αίματος ελήφθησαν παρουσία του Πασχάλη Αρβανιτίδη, της Ουρανίας Τουτουντζή και του παιδιού ταυτοχρόνως».

Η υπόθεση εκδικάστηκε προχθές το μεσημέρι σε δεύτερο βαθμό. Όπως αναφέρει η Espresso, παρότι η εισαγγελέας πρότεινε την αθώωση του Πασχάλη, η έδρα κατά πλειοψηφία τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί μαζί με τον τραγουδιστή και η σύζυγός του Αλίκη, η οποία δεν άσκησε έφεση κατά της απόφασης, αλλά ήταν παρούσα στη δίκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS