CELEBRITIESSHOWBIZΣοκάρει η Τζώρτζια Γεωργίου: «Δε μπορούσα να ισιώσω από τον πόνο»

Σοκάρει η Τζώρτζια Γεωργίου: «Δε μπορούσα να ισιώσω από τον πόνο»

“Έτυχε να είμαι στην Κύπρο και με πήγαν οι γονείς μου στο νοσοκομείο. Αναγκάστηκα να νοσηλευτώ περίπου τρεις ημέρες”, περιγράφει η Τζώρτζια Γεωργίου.

Στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» φιλοξενήθηκε η Τζώρτζια Γεωργίου και μιλά για τη δική της εμπειρία με τα ψυχοσωματικά προβλήματα. Η δημοσιογράφος του ΟΡΕΝ περιγράφει στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη τη νοσηλεία της εξαιτίας αυτών των συμπτωμάτων αλλά και όσα έχει αλλάξει στη ζωή της ώστε να τα αντιμετωπίσει.

«H αλήθεια είναι ότι συνέβαινε σε διάφορες φάσεις της ζωής μου, αλλά δεν του έδινα σημασία μέχρι που έφτασε στο peak του κι εκεί κινητοποιήθηκα να δω τι συμβαίνει. Είχα διάφορους πόνους στο στομάχι σαν συσπάσεις, αλλά δεν έδινα σημασία», αναφέρει η Τζώρτζια Γεωργίου.

«Αποκορύφωμα αυτού ήταν μία μέρα που πήγαινα γωνία, δεν μπορούσα να ισιώσω από τον πόνο. Έτυχε να είμαι στην Κύπρο και με πήγαν οι γονείς μου στο νοσοκομείο. Αναγκάστηκα να νοσηλευτώ περίπου τρεις ημέρες, αλλά οργανικά δεν είχα τίποτα. Εκεί συνειδητοποίησα ότι όλο αυτό συμβαίνει από το στρες», εξομολογείται αμέσως μετά η δημοσιογράφος.

Μάλιστα, η ίδια αποκαλύπτει πως η κατάσταση με τους πόνους στο στομάχι της την οδήγησαν εν μέρει και σε κοινωνική απομόνωση, καθώς είχε τον φόβο μήπως την πιάσει ο πόνος στο στομάχι σε κάποια έξοδό της.

«Πιστεύω πως μπορεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τα πράγματα και εάν δεν είχε συμβεί μπορεί να ήταν εντελώς διαφορετική η πορεία του κάθε ανθρώπου», τονίζει η Τζώρτζια Γεωργίου για τα ψυχοσωματικά προβλήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS