CELEBRITIESSHOWBIZΣτέλλα Μιζεράκη: Η επιστροφή στο instagram και οι πρώτες φωτογραφίες

Στέλλα Μιζεράκη: Η επιστροφή στο instagram και οι πρώτες φωτογραφίες

H Στέλλα Μιζεράκη επέστρεψε στο instagram και ανεβάζει τη θερμοκρασία με τις φωτογραφίες της

Η Στέλλα Μιζεράκη όπως έγινε γνωστό πριν από μερικούς μήνες, έπεσε θύμα των χάκερς οι οποίοι έκλεψαν το προφίλ της στο instagram με αποτέλεσμα όλο αυτό το διάστημα να διατηρεί μόνο την επαγγελματική σελίδα που έχει με τα ρούχα της. 

Ωστόσο τώρα, η πρώην παίκτρια και νικήτρια του Power of love κατάφερε μετά από αρκετές προσπάθειες να πάρει πίσω τον λογαριασαμό της στη συγκεκριμένη πλατφόρμα και έκανε μάλιστα και τις πρώτες της αναρτήσεις.

Διαβάστε επίσης: Συγκινεί η Μιζεράκη μιλώντας για την πρόταση γάμου απ’ τον Ζάρλα το τελευταίο βράδυ της ζωής του!

Όπως διαπιστώσαμε όλες οι φωτογραφίες της έχουν διαγραφεί και για το περιστατικό αυτό είχε μιλήσει τότε στην εκπομπή “Πρωινό” και είχε πει μεταξύ άλλων:

«Εκείνη την ώρα ήμουν στα social media και αυτοί προσπαθούν να χακάρουν ώρες που εσύ κοιμάσαι. Βραδινές ώρες, ξημερώματα. Εκείνη την ώρα δεν κοιμόμουν και κατάφερα μέσω κινητού και άλλαξα κωδικό. Θα κινηθώ με κάθε τρόπο νομικά ή παράνομα αναλόγως με τα κέφια μου».

Όπως θα προσέξετε κι εσείς, στην πρώτη ανάρτηση της φαίνεται αρκετά αλλαγμένη, αφού δεν φοράει ούτε ψεύτικες βλεφαρίδες, ούτε φακούς ούτε εξτένσιονς στα μαλλιά. 

Οι πρώτες αναρτήσεις της Στέλλας Μιζεράκη: 

View this post on Instagram

🙏🏻💖

A post shared by Στέλλα Μιζεράκη (@stella.mizeraki) on

Το βλέμμα «ΝΙΚΗΣΑΜΕ» όταν παίρνεις το Profile σου στο Instagram μετά από μήνες. Τι λεζάντα θα έβαζες σε αυτή την φωτογραφία? #iamback ❤️

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS