CELEBRITIESSHOWBIZΣτο νοσοκομείο η σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη

Στο νοσοκομείο η σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη

Η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται εδώ και τρεις μήνες στον Άγιο Δομίνικο, στο πλευρό του συντρόφου της, Σάκη Τανιμανίδη. Η πανέμορφη κοπέλα του παρουσιαστή του Survivor περνάει ξέγνοιαστες στιγμές στην Καραϊβική κάνοντας γιόγκα και εκδρομές.

Η Χριστίνα Μπόμπα μάλλον είχε ένα ατύχημα. Μάλιστα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία όπου ήταν ξαπλωμένη σε κρεβάτι νοσοκομείου.

Όπως έγραψε στο Instagram Story της, η Χριστίνα Μπόμπα χτύπησε το πόδι της, αλλά χρειάστηκε να της χορηγηθεί ορός.

Μετά το μικρό «διάλειμμα» με τη φωτογραφία από το νοσοκομείο, η Χριστίνα πόσταρε άλλη μία ειδυλλιακή λήψη από τους καταρράκτες του Αγίου Δομίνικου, συνεχίζοντας να επιβεβαιώνει πως η ξεγνοιασιά και η καλοπέραση δεν σταματούν ποτέ στο τροπικό νησί των Διασήμων και των Μαχητών!

Η σύντροφος του παρουσιαστή του reality επιβίωσης Survivor, Σάκη Τανιμανίδη, πήρε την απόφαση να ακολουθήσει τον αγαπημένο της στην Καραϊβική, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του εκεί για τα γυρίσματα της επιτυχημένης εκπομπής! Καθημερινά γνωρίζει καινούρια πράγματα και βιώνει νέες εμπειρίες, ενώ απολαμβάνει τον φυσικό πλούτο του εξωτικού προορισμού, στο πλάι του συντρόφου της!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS