CELEBRITIESSHOWBIZSurvivor: Η αδερφή του Ορέστη απαντά στα spoilers που λένε ότι αποχωρεί...

Survivor: Η αδερφή του Ορέστη απαντά στα spoilers που λένε ότι αποχωρεί από το ριάλιτι

Η αδερφή του Ορέστη Τσανγκ, Μαρία, που παραλίγο να βρεθεί αντ’ αυτού στο Survivor, έχει εκφράσει αρκετές φορές την γνώμη της για τα τεκταινόμενα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Λίγες ώρες αφότου προβλήθηκε το επεισόδιο με το συμβούλιο του νησιού, από το οποίο προέκυψε πως προτεινόμενοι για αποχώρηση είναι οι Γιάννης Σπαλιάρας, Ελισάβετ Αϊναντζιόγλου και Ορέστης Τσανγκ, τα spoilers λένε ότι ο Κινέζος είναι αυτός που θα αποχωρήσει απόψε από τον Άγιο Δομίνικο.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, δημοσιεύοντας μία κοινή φωτογραφία από την παιδική τους ηλικία, δίπλα σε μία ξύλινη κατασκευή, η Μαρία πήρε θέση για τις διαρροές, γράφοντας, σαρκαστικά στην λεζάντα: «μια φώτο που μόλις τραβήχτηκε με τον survivor αδερφό και την handmade ξύλινη κατασκευή του… που από ότι φαίνεται προδίδει και την αποχώρηση του».

Παράλληλα, απαντώντας στο τι συμβαίνει με τον λογαριασμό του Ορέστη στο Instagram, ο οποίος έκλεισε ξαφνικά κάνοντας πολλούς να υποστηρίξουν ότι προδίδει την αποχώρησή του, η Μαρία τονίζει πως έχει διαγραφεί εδώ και εβδομάδες, χωρίς, ωστόσο, να εξηγήσει το λόγο…

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS