ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZSurvivors: Αυτό είναι το ποσό που θα παίρνουν οι «Εισβολείς» κάθε εβδομάδα!

Survivors: Αυτό είναι το ποσό που θα παίρνουν οι «Εισβολείς» κάθε εβδομάδα!

Πόσα χρήματα θα παίρνουν οι Survivors κάθε εβδομάδα; Ποιος είναι ο παίκτης που «έφαγε πόρτα» από το Nomads;

Με διάθεση για αποκαλύψεις ξεκίνησε το «Καλύτερα δε Γίνεται» του Σαββάτου με τους συνεργάτες της Ναταλίας Γερμανού να αποκαλύπτουν όλα όσα δεν γνωρίζαμε για την «εισβολή» των παικτών στο Nomads Μαδαγασκάρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοί είναι οι 8 πρώην παίχτες του Survivor που μπαίνουν στο Nomads

Αρχικά, η Ναταλία Γερμανού ζήτησε να μάθει ποιος είναι ο παίκτης ο οποίος είχε θέσει ως προϋπόθεση της συμμετοχής του στο Nomads, την παρουσίαση εκπομπής μετά το τέλος του παιχνιδιού, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να αποκαλύπτει πως ήταν παίκτης του πρώτου κύκλου του Survivor και τον Κώστα Τσουρό να «φωτογραφίζει» με μια κίνηση τον Πάνο Αργιανίδη (aka μάνατζερ ράγκμπι).

 

Οι αποκαλύψεις δεν σταμάτησαν εκεί, μιας και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέφερε στον αέρα της εκπομπής πως αρκετοί από τους παίκτες είπαν το μεγάλο «ναι» λόγω των υψηλών αποδοχών, ενώ με τη συμμετοχή τους στο Nomads έχασαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο All Star Survivor, καθώς πλέον θεωρούνται «καμμένοι».

 

«Αυτό που ξέρω είναι ότι πήραν πάρα πολύ καλά λεφτά, οι περισσότεροι το έκαναν για τα λεφτά. Να μην πούμε όλοι, αλλά για κάποιους ο στόχος τους είναι να κερδίσουν κάτι από αυτό […] από 3.000 έως 8.000 ευρώ την εβδομάδα θα παίρνουν» αποκάλυψε.

https://www.youtube.com/watch?v=0hoitldMFZA

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS