CELEBRITIESSHOWBIZΣυγκινεί η Κέιτ Μίντλετον: «Δεν έχω ξεφύγει τον κίνδυνο, μαθαίνω να είμαι...

Συγκινεί η Κέιτ Μίντλετον: «Δεν έχω ξεφύγει τον κίνδυνο, μαθαίνω να είμαι υπομονετική με την αβεβαιότητα»

“Η θεραπεία μου είναι σε εξέλιξη και θα διαρκέσει λίγους μήνες ακόμα” αποκαλύπτει η Κέιτ Μίντλετον στη νέα της ανάρτηση.

Την πρώτη της ανάρτηση, μετά την ανακοίνωση πως βρίσκεται αντιμέτωπη με τον καρκίνο, έκανε η Κέιτ Μίντλετον το βράδυ της Παρασκευής στα social media. Καθώς σόκαρε τον πλανήτη η γνωστοποίηση πως έχει ήδη ξεκινήσει τις προληπτικές χημειοθεραπείες, η πριγκίπισσα της Ουαλίας θέλησε να μοιραστεί δυο λόγια καρδιάς με τους διαδικτυακούς της φίλους για την εξέλιξη της υγείας της.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Παλατιού στο Instagram, λοιπόν, η Κέιτ Μίντλετον έκανε γνωστό τόσο τον τρόπο με τον οποίο βιώνει τις δύσκολες ημέρες της νέα της καθημερινότητας όσο και την ανυπομονησία που νιώθει για να επανέλθει σταδιακά στα καθήκοντα της.

Ειδικότερα, ανεβάζοντας μια εικόνα ηρεμίας και γαλήνης όπου και ποζάρει μπροστά σε ένα δέντρο, η Κέιτ Μίντλετον εξομολογήθηκε πως «έχω συγκλονιστεί από όλα τα ευγενικά μηνύματα υποστήριξης και ενθάρρυνσης τους τελευταίους δύο μήνες. Πραγματικά έχει κάνει μεγάλη διαφορά για τον Ουίλιαμ και εμένα και μας έχει βοηθήσει και τους δύο, σε μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές».

«Κάνω καλή πρόοδο αλλά, όπως θα ξέρει ο καθένας που κάνει χημειοθεραπεία, υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Εκείνες τις κακές μέρες νιώθεις αδύναμος, κουρασμένος και πρέπει να ενδώσεις στην ξεκούραση του σώματός σου. Αλλά τις καλές μέρες, όταν νιώθεις πιο δυνατός, θέλεις να αξιοποιήσεις στο έπακρο το να νιώθεις καλά. Η θεραπεία μου είναι σε εξέλιξη και θα διαρκέσει λίγους μήνες ακόμα. Τις μέρες που νιώθω αρκετά καλά, έχω τη χαρά να ασχολούμαι με τη σχολική ζωή, να αφιερώνω προσωπικό χρόνο σε πράγματα που μου δίνουν ενέργεια και θετικότητα, καθώς και να αρχίζω να κάνω λίγη δουλειά από το σπίτι».

«Ανυπομονώ να βρεθώ το The King’s Birthday Parade αυτό το Σαββατοκύριακο με την οικογένειά μου και ελπίζω να συμμετάσχω σε κάποια δημόσια καθήκοντά μου αυτό το καλοκαίρι, αλλά εξίσου γνωρίζω ότι δεν έχω ξεφύγει ακόμα από τον κίνδυνο. Μαθαίνω πώς να είμαι υπομονετική, ειδικά με την αβεβαιότητα. Παίρνοντας κάθε μέρα όπως έρχεται, ακούγοντας το σώμα μου και επιτρέποντας στον εαυτό μου να αφιερώσει τόσο πολύ χρόνο για να θεραπευτεί. Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεχή κατανόηση και όλους εσάς που μοιραστήκατε τόσο γενναία τις ιστορίες σας μαζί μου» καταλήγει η Κέιτ Μίντλετον σε αυτή τη νέα της ανάρτηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS