CELEBRITIESSHOWBIZΣυγκλονίζει η Στυλιάνα Μαραγκού: «Έπρεπε να τερματιστεί η κύηση για το ένα...

Συγκλονίζει η Στυλιάνα Μαραγκού: «Έπρεπε να τερματιστεί η κύηση για το ένα από τα τρία έμβρυα, για να σωθούν τα άλλα δυο»

Ο Λώρης Λοϊζίδης και η Στυλιάνα Μαραγκού φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά μαζί με τις κόρες τους, στο περιοδικό Down Town και παραχώρησαν συνέντευξη στον δημοσιογράφο Κωσνταντίνο Χάμπαλη. Το ζευγάρι μίλησε μεταξύ άλλων για την περιπέτεια και τους κινδύνους που έζησαν μέχρι να φέρουν τις δίδυμες κορούλες τους στη ζωή. 

Απόσπασμα από τη συνέντευξη: 

Πώς βίωσες την εγκυμοσύνη;
Στυλιάνα: Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Μέχρι και την τελευταία στιγμή που μπήκα χειρουργείο για να γεννήσω τα δυο από τα τρία παιδιά, δεν γνωρίζαμε αν θα τα καταφέρναμε. Ήταν μία προβληματική κύηση. Για τρίδυμα μωρά έπρεπε να υπήρχαν τρεις ή έστω δυο πλακούντες. Στη δική μας περίπτωση με ένα πλακούντα μεγάλωναν τρία παιδιά. Από την αρχή γνωρίζαμε την περιπλοκότητα της κατάστασης. Όλα ήταν 50-50. Ήταν μια πολύ σπάνια περίπτωση που συμβαίνει μια φορά στις 500 χιλιάδες κυήσεις.

Υπήρξαν στιγμές που ένιωσες ότι έχανες τη γη κάτω από τα πόδια σου;
Στυλιάνα: Αυτό το ένιωσα όταν έπρεπε να πάω στην Αγγλία για να κάνω επέμβαση διαχωρισμού αγγείων ώστε να τερματιστεί η κύηση για το ένα από τα τρία έμβρυα με σκοπό να σωθούν τα άλλα δυο. Γνωρίζαμε ότι τα άλλα δυο αναπτύσσονταν κανονικά, ανά πάσα στιγμή, όμως, υπήρχε ο φόβος να μην τα καταφέρουν.

Λώρης: Γι’ αυτό αναγκαστήκαμε να γεννήσουμε νωρίτερα απ’ ότι ήταν προγραμματισμένο, στις 34 εβδομάδες.

Στυλιάνα, σου πήρε καιρό να επανέλθεις;
Για δυο χρόνια, δούλευα μηχανικά. Δεν αντιλαμβανόμουν το τι γινόταν. Στα τρεισήμισι χρόνια και μετά βρήκα τον εαυτό μου. Αν δεν είχα την στήριξη του γυναικολόγου μου θα είχα πάθει κατάθλιψη.

Εσύ, Λώρη, πώς βίωσες την κατάσταση;
Λώρης: Την ώρα που ζεις ένα γεγονός δεν συνειδητοποιείς τι ακριβώς συμβαίνει. Γενικά, ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδος και για τους δυο μας. Προσπαθούσα, όμως, να κρατηθώ δυνατός για τη Στυλιάνα. Ανησυχούσα, αλλά, προσπαθούσα όσο το δυνατό να μην το εξωτερικεύω.

Στυλιάνα: Ποτέ δεν εκφραζόταν. Εννοείται ότι αντιλαμβανόμουν την ανησυχία του αλλά εκείνος ποτέ δεν θέλησε να μου δείξει το παραμικρό. Με το βλέμμα του και μόνο ήξερα ότι ήταν δίπλα μου.

Λώρης: Το θαύμα είναι ότι τα κορίτσια μας γεννήθηκαν υγιέστατα, χαμογελαστά κι όλα έγιναν ροζ στη ζωή μας. Τα βλέπουμε όλα διπλά, με γκλίτερ και πολύχρωμες κορδέλες.

Στυλιάνα: Κάθε τους βήμα είναι σαν ένα μικρό θαύμα.

Λώρης: Λένε, ότι η ευτυχία είναι στιγμές. Αυτές, λοιπόν, τις μικρές στιγμές που καθημερινά μάς χάριζαν από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκαν, αναθάρρεψαν μέσα μας και νιώθουμε πλέον ασφαλείς.

Φωτογραφίες: Δημήτρης Βαττής
Styling: Shona Muir
Μακιγιάζ: Ελευθερία Στυλιανού (Ilona by Inglot)
Ρούχα από Marks and Spencer

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS