ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΣυμπλήρωσαν 9 χρόνια γάμου και χώρισαν! Διαζύγιο «βόμβα» στο Χόλιγουντ

Συμπλήρωσαν 9 χρόνια γάμου και χώρισαν! Διαζύγιο «βόμβα» στο Χόλιγουντ

Μετά από 9 χρόνια γάμου, ο ηθοποιός Τσάνινγκ Τέιτουμ και η επίσης ηθοποιός Τζίνα Ντούαν αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

«Επιλέξαμε από κοινού και με πολλή αγάπη να χωρίσουμε ως ζευγάρι», έγραψαν σε κοινή τους δήλωση που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα αποκλειστικά στο People.

«Ερωτευτήκαμε παράφορα πριν από πολλά χρόνια και ζήσαμε ένα μαγικό ταξίδι μαζί. Δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα ως προς το πόσο αγαπάμε ο ένας τον άλλο, αλλά η αγάπη είναι μια όμορφη περιπέτεια που μας οδηγεί προς το παρόν σε διαφορετικά μονοπάτια.

Δεν υπάρχουν μυστικά ούτε σκανδαλώδη γεγονότα πίσω από την απόφασή μας – μόνο δύο κολλητοί φίλοι που συνειδητοποίησαν ότι έφτασε η ώρα κρατήσουν λίγες αποστάσεις και να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον να ζήσει όσο το δυνατόν πιο ευτυχισμένα και ολοκληρωμένα», προσθέτουν.

Την ίδια στιγμή, το Page Six ανέφερε πως ο πραγματικός λόγος πίσω από τον χωρισμό τους «η απόσταση που δημιουργήθηκε μεταξύ τους λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας και του χρόνου που περνούσαν χωριστά εξαιτίας των υποχρεώσεών τους».

«Ο διάσημος ηθοποιός δούλευε ακατάπαυστα το τελευταίο διάστημα. Μόνο το 2018 έχει ανακοινωθεί η συμμετοχή του σε τέσσερις ταινίες. Είναι δύσκολο για ένα παντρεμένο ζευγάρι να περνά τόσο χρόνο χωριστά, ιδίως όταν αυτό το ζευγάρι έχει ένα μικρό παιδί», είπε χαρακτηριστικά η πηγή του Page Six.

Να σημειωθεί πως το ζευγάρι έχει αποκτήσει μία κόρη μαζί, την Εβερλι.

Το ζευγάρι αν και είχε πρωτογνωριστεί σε παιδικά βραβεία, άρχισε να βγαίνει μετά το ντεμπούτο τους στην ταινία Step Up το 2006 και τρία χρόνια μετά ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου.

Φωτογραφίες: AP

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS