ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΣυντετριμμένη η Celine Dion στην κηδεία του Rene - To συγκινητικό αντίο

Συντετριμμένη η Celine Dion στην κηδεία του Rene – To συγκινητικό αντίο

Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε στη βασιλική της Νοτρ Νταμ στο Μόντρεαλ, όπου η Σελίν Ντιόν είπε το «τελευταίο αντίο» στον επί 22 χρόνια σύζυγό της Ρενέ Αντζελίλ, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, νικημένος από τον καρκίνο στον φάρυγγα.

H 47χρονη τραγουδίστρια επέλεξε για την κηδεία του 73χρονου συζύγου της την εκκλησία όπου είχαν παντρευτεί με όλες τις τιμές και με κάθε μεγαλοπρέπεια.

Έτσι λοιπόν όπως τον παντρεύτηκε, έτσι και τον αποχαιρέτησε η Σελίν.

Αξιοπρεπής, σεμνή και ταπεινή, η διάσημη τραγουδίστρια έφτασε στην εκκλησία ντυμένη στα μαύρα, με ένα βέλο να κρύβει το θλιμμένο της πρόσωπο.

celine1

Στα δυο της χέρια, κρατούσε τα δίδυμα παιδιά της, τον 5χρονο Νέλσον και τον 5χρονο Έντι, που ήταν επίσης ντυμένοι στα μαύρα, φορώντας ασορτί καπέλα.

celine

Στο πλευρό της ήταν και ο 15χρονος γιος της, Ρενέ-Τσαρλς και η 88χρονη μητέρα της Ντιόν, Τερέζ, που στάθηκαν δίπλα στην τραγουδίστρια καθ΄όλη την διάρκεια της τελετής.

Από τις πιο συγκινητικές στιγμές της κηδείας, ήταν όταν ο 15χρονος γιος του Ρενέ μίλησε για τον πατέρα του, λέγοντας πως:

celine3

«Δεκαπέντε χρόνια δεν είναι πολλά για να γνωρίσεις τον πατέρα σου. Είχε μια πολυάσχολη ζωή και προσπαθούσαμε να γνωριστούμε μεταξύ μας παίζοντας γκολφ, πόκερ, τρώγοντας καπνιστό κρέας και άλλα υπέροχα φαγητά. Μου άφησες πολύ καλές μνήμες ώστε να μοιραστώ με τα αδέρφια μου. Είναι δύσκολο κάποιος να γίνει σαν κι εσένα, αλλά με την βοήθεια σου υπόσχομαι πως θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στα standards σου».

celine4

Αμέσως μετά τα συγκλονιστικά λόγια του Ρενέ-Τσάρλς, στην εκκλησία ακούστηκε το τραγούδι «All the Way», σκορπώντας δάκρυα στις εκατοντάδες κόσμου που έσπευσε να πει στον Ρενέ Αντζελίλ το «τελευταίο αντίο».

kideia

celine2

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS