CELEBRITIESSHOWBIZΤα ξενοδοχεία που επιλέγουν για τη διαμονή τους τα μέλη της βρετανικής...

Τα ξενοδοχεία που επιλέγουν για τη διαμονή τους τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας

Δεν τις αποκαλούν τυχαία «προεδρικές» ή «βασιλικές» σουίτες. Ο λόγος, βεβαίως, για τα πιο πολυτελή δωμάτια των ξενοδοχείων, που συνήθως φιλοξενούν τους special guests: από Προέδρους και πολυεκατομμυριούχους μέχρι αστέρες του Hollywood και …βασιλείς!

Έτσι, και τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας όταν ταξιδεύουν εκτός της χώρας, είτε λόγω υποχρεώσεων ή για διακοπές, φροντίζουν να εξασφαλίζουν για τη διαμονή τους τις royal suites των ξενοδοχείων.

Μάλιστα, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας έχουν ξεχωρίσει και επιλέξει κάποια ξενοδοχεία που τα επισκέπτονται συχνά ή απλά έχουν περάσει διακοπές τους σ’ αυτά. Και είναι τα εξής:

1-The Stafford London, Λονδίνο

Κλασικό βρετανικό ξενοδοχείο στην «καρδιά» του Λονδίνου, που το επιλέγει συχνά η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ και κόρη της Πριγκίπισσας Άννας, Zara Phillips. Η Zara μένει με την οικογένειά της εκτός Λονδίνου και όταν θέλει να μείνει στο κέντρο, επιλέγει το συγκεκριμένο.

PHOTO: COURTESY OF THE STAFFORD LONDON

2-Tschuggen Grand, Αρόζα, Ελβετία

Όταν το 2013, o Πρίγκιπας William, η Kate Middleton και ο Πρίγκιπας Harry χρειάστηκε να ταξιδέψουν στην Ελβετία για τον γάμο του φίλου τους Mark Tomlinson, επέλεξαν το συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

PHOTO: COURTESY OF TSCHUGGEN GRAND

3- Cliveden House, Μπέρκσαϊρ, Ηνωμένο Βασίλειο

Είναι το ξενοδοχείο που φιλοξένησε τη Meghan Markle, τη νύχτα πριν από τον γάμο της με τον Πρίγκιπα Harry. Πρόκειται, ωστόσο, για ένα ιστορικό ξενοδοχείο που στα περισσότερα από τα 300 χρόνια λειτουργίας του έχουν περάσει το κατώφλι του και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας: η Βασιλομήτωρ Ελισάβετ , η Βασίλισσα Ελισάβετ και η Βασίλισσα Βικτορία για χάρη της οποίας χτίστηκαν ειδικά σκαλιά για να μεταβαίνει στο Spring Cottage!

PHOTO: COURTESY OF THE CLIVEDEN HOUSE

4-Carton House Golf & Spa Resort, Κομητεία Κίλντερ, Ιρλανδία

Μόλις 25 λεπτά έξω από το Δουβλίνο, το ξενοδοχείο αποτελούσε αγαπημένο προορισμό της βασίλισσας Βικτορίας.

PHOTO: COURTESY OF THE CARTON HOUSE GOLF & SPA RESORT

5-The Goring Hotel, Λονδίνο

Στη royal σουίτα του πολυτελούς ξενοδοχείου, που εκτείνεται σε όλο τον τελευταίο όροφο έμεινε η Kate Middleton μαζί με τις φίλες της τη βραδιά πριν από τον γάμο της με τον Πρίγκιπα William. Στη διάθεσή της είχε προσωπικό butler, ενώ η σουίτα διαθέτει και κουζίνα, εκτός από καθιστικό, δωμάτια και dressing room.

PHOTO: COURTESY OF THE GORING HOTEL

6- Rutundu, Εθνικό πάρκο όρους Κένυα

Το σαφάρι στην Κένυα του Πρίγκιπα William και της Kate Middleton το 2010 δεν τους προσέφερε μόνο μια μοναδική εμπειρία, αφού το ζευγάρι έμεινε στο Lewa Safari Camp μέσα στο πάρκο προστασίας της άγριας ζωής (Lewa Wildlife Conservancy), αλλά ήταν και το μέρος όπου ο Πρίγκιπας έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του!

PHOTO: COURTESY OF THE LEWA WILDLIFE CONSERVANCY

7-Blue Waters, Σάιντ Τζονς, Αντίγκουα

Για τις διακοπές του στο νησί της Καραϊβικής τον Νοέμβριο του 2013, ο Πρίγκιπας Harry επέλεξε για τη διαμονή του το συγκεκριμένο all exclusive resort.

PHOTO: COURTESY OF BLUE WATERS

8- Round Hill Hotel, Μοντέγκο Μπέι, Τζαμάικα

Για την παρουσία τους στον γάμο ενός φίλου τους, το 2017, ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle επέλεξαν το συγκεκριμένο resort που το επιλέγουν πολλοί σταρ του Hollywood καθώς προσφέρει ηρεμία και privacy.

PHOTO: COURTESY OF THE ROUND HILL HOTEL

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS