ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΤέσσερις ώρες «GNTM 2»

Τέσσερις ώρες «GNTM 2»

Oι 70 κοπέλες που κέρδισαν µε τα προσόντα τους την κριτική επιτροπή καλούνται να συµµετάσχουν σε µια σειρά από δύσκολες δοκιμασίες

Θεωρείται το δυνατότερο χαρτί του Star και του Omega και όχι άδικα, καθώς κάθε Δευτέρα και Τρίτη οι πίνακες της Nielsen καταγράφουν υψηλά ποσοστά στην prime time του σταθμού. Το «Greece’s Next Top Model» επιφυλάσσει εκπλήξεις και ανατροπές, όπως άλλωστε και οι ιθύνοντες των δύο καναλιών. Έπειτα από αλλαγή προγράμματος, το ριάλιτι θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 9μ.μ. και θα διαρκεί μία ώρα παραπάνω, θα ρίχνει δηλαδή τίτλους τέλους τα μεσάνυχτα. Τα στελέχη του καναλιού της Κηφισιάς και του Αρχαγγέλου θέλουν να «χτυπήσουν» τον ανταγωνισμό ακόμη περισσότερο κι έτσι από τη Δευτέρα, το κοινό θα απολαμβάνει περισσότερο ριάλιτι μόδας!

ΩΡΑ ΓΙΑ BOOTCAMP
Οντισιόν τέλος στο «Greece’s Next Top Model». Ήδη, από την περασμένη Τρίτη ξεκίνησε το bootcamp, µε τις 70 φιναλίστ να µάχονται για µια θέση στο σπίτι του «GNTM 2». Σύµφωνα µε το σενάριο, στο bootcamp οι 70 κοπέλες που κέρδισαν µε τα προσόντα τους την κριτική επιτροπή κλήθηκαν να συµµετάσχουν σε µια επαγγελµατική φωτογράφιση, η οποία έκρινε ποιες από αυτές πέρασαν στην επόµενη φάση. Τη δεύτερη µέρα, δηλαδή στο επεισόδιο που θα µεταδοθεί μεθαύριο Δευτέρα, οι 40 καλύτερες καλούνται να περπατήσουν για το fashion show ενός διάσηµου Έλληνα σχεδιαστή. Οι 24 που θα τα καταφέρουν θα µείνουν στο σπίτι του GNTM για τους επόµενους τρεις µήνες. Σύµφωνα µε καλά πληροφορηµένες πηγές που επικαλείται το ethnos.gr, από όσες έχουµε δει στις οντισιόν οι περισσότερες βρίσκονται µέσα στο παιχνίδι. Κορίτσια όπως η Χαρά Παππά (σύντροφος του Μπουράκ Χακί), η Κάτια Ταραµπάνκο (το πρόδωσε ο σύντροφός της µε ανάρτησή του στο Ιnstagram) αλλά και η Ιλντα Κρόνι, η Σουζάνα Κουόλ, η Κύπρια Σπυρούλα Κάιζερ, η αγρότισσα Μαρία Μιχαλοπούλου, οι Θεσσαλονικιές Πόπη Γαλέτσα, Γκλόρια Μαγκλαρή και Εµµανουέλα – Μαρία Μάινα, η πιανίστρια Άννα Μαρία Ηλιάδου και η Λυδία Κατσανικάκη πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο. Οι δοκιµασίες, πάντως, δεν θα είναι εύκολες για τις φιναλίστ, αφού σε µία από αυτές οι παίκτριες φωτογραφίζονται αγκαλιά µε ένα φίδι, σε άλλη κάνουν ντους πάνω σε µια εν κινήσει πλατφόρμα διασχίζοντας τους δρόμους της Αθήνας και σε µια άλλη χαμογελούν στο φακό δοκιμάζοντας τις αντοχές τους και κυρίως τον φόβο τους για τα ύψη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS