ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΘα καταφέρει η Βίκυ Χατζηβασιλείου να εκθρονίσει την Άντρη Καραντώνη;

Θα καταφέρει η Βίκυ Χατζηβασιλείου να εκθρονίσει την Άντρη Καραντώνη;

Η μάχης της prime time του Σαββάτου θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα καταφέρει η Βίκυ Χατζηβασιλείου να εκθρονίσει την Άντρη Καραντώνη; Από το ερχόμενο Σάββατο (27/10), στις 9.15μ.μ., βιολιά και λαούτα έρχονται να συγκρουστούν με τα χιλιάδες πακέτα αγάπης του Alpha.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου επιστρέφει στο νέο πρόγραμμα του Alpha, γιατί μπορεί από σεζόν σε σεζόν σχεδόν τα πάντα ν΄αλλάζουν, όμως, κάποιες σταθερές, τηλεοπτικές αξίες δεν αλλάζουν ποτέ. Μία τέτοια αξία, λοιπόν, είναι και το «Πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου, το οποίο ακόμα κι όταν αλλάξουν τα πάντα στον Alpha, το «Πακέτο» και πάλι θα είναι στον αέρα και θα συνεχίζει αγέρωχο την επιτυχημένη τηλεοπτική του πορεία.

Με τη μόνη διαφορά ότι το «Πάμε Πακέτο» έρχεται σε νέα ημέρα και ώρα, φιλοδοξώντας να γίνει η τηλεοπτική συνήθεια του Σαββάτου, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δημιουργήσει «ίντριγκες» στην prime time του Σαββάτου, αφού έρχεται να ανταγωνιστεί την «Παραδοσιακή Bραδιά» του Σίγμα που κατακτά την πρωτιά στην ώρα μετάδοσής της! Με ανανεωμένη διάθεση, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, κάθε Σάββατο στις 9.15μ.μ., με μία ώρα καθυστέρηση στη μετάδοση της εκπομπής από την Ελλάδα, θα ανοίγει το «Πακέτο» της, που φέτος θα χωράει περισσότερη χαρά, μεγαλύτερη προσφορά και ακόμα πιο δυνατά συναισθήματα!

Για 14η σεζόν θα παρακολουθήσουμε ανθρώπινες ιστορίες να ξεδιπλώνονται μπροστά μας και με κίνητρο την αγάπη θα προσπαθήσουμε να καταρρίψουμε κάθε συναισθηματική ή χιλιομετρική απόσταση, προκειμένου το «Πακέτο» να βρει τον παραλήπτη του. Φέτος η εκπομπή έρχεται να δώσει περισσότερο χαμόγελο. Άνθρωποι που έχουν προσφέρει ανιδιοτελώς την αγάπη τους, θα βρεθούν ξαφνικά στη θέση του παραλήπτη, ακόμα και μέσα απ’ το σπίτι τους, βιώνοντας τις πιο αναπάντεχες εκπλήξεις!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου κάθε εβδομάδα θα υποδέχεται στο πλατό τής εκπομπής ανθρώπους που «αξίζει να γνωρίσουμε»: προσωπικότητες από τον χώρο της επιστήμης, του αθλητισμού ή και ανθρώπους της διπλανής πόρτας, που μια τους πράξη, ένα σημαντικό τους επίτευγμα, μια προσωπική τους νίκη, αποτελεί παράδειγμα για όλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS