CELEBRITIESSHOWBIZΘάνος Πετρέλης: Οι υπέροχες φωτογραφίες από τη βάφτιση της τρίτης κόρης του

Θάνος Πετρέλης: Οι υπέροχες φωτογραφίες από τη βάφτιση της τρίτης κόρης του

Της Μαρένας Καδιγιαννοπούλου

Και το όνομα αυτής, Γεωργία! Η έντεκα μηνών τρίτη κόρη του Θάνου Πετρέλη και της Σοφίας Μοσχοπούλου βαφτίστηκε την περασμένη Δευτέρα, στο εκκλησάκι που βρίσκεται στο «Κτήμα Ορίζοντες», παίρνοντας το όνομά της από τους γονείς της Σοφίας Μοσχοπούλου, Γιώργο και Γεωργία. Οι ευτυχείς γονείς και οι χαμογελαστές αδερφές της νεοφώτιστης, Αγάπη και Σίλια, έφθασαν νωρίτερα στο κτήμα, προκειμένου να φροντίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Η μαμά και οι δύο μεγαλύτερες αδερφές φορούσαν εντυπωσιακές δημιουργίες από οίκο της Νέας Υόρκης, ενώ τα βαπτιστικά της Ζένιας, όπως θα τη φωνάζουν, ήταν δημιουργίες της διεθνώς καταξιωμένης Ελληνίδας σχεδιάστριας Celia Kritharioti. Νονοί της μικρής ήταν δύο ζευγάρια, καλοί φίλοι του Θάνου και της Σοφίας, ο Χαράλαμπος και η Ειρήνη Ασημακοπούλου, της εταιρείας σκίασης και υφασμάτων Optima Elements, και ο Τόνυ Τάκης, πρώην πρέσβης του Παναμά και ιδιοκτήτης των ναυτιλιακών επιχειρήσεων Panama Shipping Services, με τη σύζυγό του, Αναστασία.

Όλα ήταν άψογα οργανωμένα από τη μαμά της μικρής, ενώ θέμα της βάφτισης ήταν το «μάτι», το οποίο κυριάρχησε τόσο στην πρόσκληση, τα γραμματόσημα της οποίας ήταν ειδική παραγγελία στα ΕΛΤΑ για την περίσταση, όσο και στα μαρτυρικά –για τις γυναίκες βραχιόλια-ματάκια με μια προσευχή για το μάτι και για τους άντρες φυλαχτά για το αυτοκίνητο από την Τήνο, διαβασμένα στην εκκλησία της Μεγαλόχαρης–, επίσης ειδική παραγγελία στο C’est La Vie Creations. Οι μπομπονιέρες είχαν κι αυτές τη σφραγίδα της Σοφίας Μοσχοπούλου. Η μικρή έκλαψε λίγο κατά την καθιερωμένη «βουτιά» της στην κολυμπήθρα, όμως αμέσως μετά ηρέμησε στην αγκαλιά της μητέρας της και των μεγαλύτερων αδερφών της. Ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι στο «Κτήμα Ορίζοντες», με τους καλεσμένους να εύχονται στη νεοφώτιστη να είναι πάντα καλότυχη!

  

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS